INSTANTARTS Bărbați Vulcaniza Om Pantofi Adidași Clasic 3D Drăguț om de Zăpadă de Crăciun de Imprimare Moș Crăciun Mare Sus Pantofi de Panza Băiatul Om

w175184

113.86lei

-48.82

162.68lei

-30 %

Produs nou

Despre Noi 01 - brand-ul Nostru este FORUDESIGNS,noastră de bază este Personalizat Viața Ta. 02 - Personaliza viața ta,creativ propriile desene . 03 - oferim Picătură de Transport maritim și en-gros Servises, . 04 - Adauga-ne magazinul tau preferat listă,pentru a primi o surpriză mai mult și reducere. 05-Adăugați produsele în coșul de cumpărături,pentru a primi cel mai bun pret din prima dată și-l cumpere în timp.

Despre Picătură de Transport maritim și Personalizate 01 - oferim picătură de transport maritim serivce,de asemenea, puteți trimite imagini pentru a revinde. 02 - ne puteți trimite imagini sau logo-ul vrei,putem face modele pentru tine și nu trimite la ceilalți clienți. 03-Despre transport maritim,de obicei, plecăm cu epacket transport gratuit la NE,RU,UK,FR,Ca,Ua. 04 - desigur,avem, de asemenea, poate livra cu epacket la alte țări,de obicei, este nevoie de a adăuga niște bani,vă rugăm să ne contactați. 05 - Despre en-gros,va rugam sa ne contactati,va vom oferi cel mai bun preț.

Despre Plata si Livrare 01 - în Prezent,puteți plăti folosind Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro card de debit,WebMoney,Escrow și Transfer Bancar. 02 - vă Rugăm să termin de plată în termen de 5 zile de la comanda. 03 - Ne va livra bunurile în termen de 5 zile lucrătoare după ce ați terminat de plată.(vacanțe poate fi prelungit) 04 - bunurile vor fi de ajuns pentru a vă în 10-50 zile lucrătoare depinde de căile de transport maritim,de destinație și de alți factori. 05 - în Cazul în care mărfurile aflate încă pe drum și achiziționarea de protecție timp va fi terminat,vă rugăm să ne contactați pentru a extinde pentru tine.

Garanție și Garanție 01 - 100% poze Reale,diferențe de culoare pot fi cauzate de unele altora motive.vă rugăm să într-un fel prevala. 02 - Dacă nu sunteți mulțumit cu bunurile atunci când îl primiți,vă rugăm să ne contactați și reture termen de 7 zile pentru inlocuire sau banii inapoi. 03 - Dacă vă întoarceți de bunuri,ar trebui să acorde retur de marfă și să ne dea numărul piesei. 04 - Dacă primiți un eronate sau greșit bunuri,vă rugăm să luați fotografii pentru bunurile și să ne contactați.Vom retrimite unul nou pentru tine. 05 - Dacă există alte probleme,vă rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a deschide dispute.Vom rezolva într-un termen rezonabil moduri.

Feedback-ul Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă Rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.Satisfacția dumneavoastră și feedback-ul pozitiv este foarte important pentru noi.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: adidași de top de mare craniu, etnies pantofi europa, de afaceri de mare de pantofi bărbați, somar pantofi pentru bărbați, oamenii vulcaniza, bărbați pulover, oamenii de pantofi, pantof casual sport, picior conducător, levis 501 mens

Numele Departamentului Adult
Tip De Închidere Dantelă-Up
Articol Mens high-top pantofi de panza
culoare ca imagine arată
Materiale De Captuseala Panza
Numărul De Model AK
Material De Sus Panza
Element De Moda De cusut
Numele omul panza mare de top adidași
Branț Material EVA
Funcția Respirabil, confortabil, elegant
Pls nota 1 Pot fi personalizate cu orice imagine de pe pantofi
Pls nota 2 Bine ati venit picătură de transport maritim și ridicata
Înălțime Toc Mici (1-3cm)
Tip Mens casual pantofi vulcaniza
Nume De Tip om de zăpadă de crăciun de imprimare panglici panza adidas pantofi
Model Tip Animație De Desene Animate
Origine NC(de Origine)
Dimensiune Please according to our size chart
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Nume De Brand instantarts
Sezon Primavara/Toamna

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare