Hi-Fi gratuit 2.1 Masina Canale Bass Amplificator Stereo LP-838 Stereo Subwoofer Conecta cu DVD Player, Telefon 12V Amplificatoare

w175009

60.16lei

Produs nou

Hi-Fi gratuit 2.1 Masina Canale Bass Amplificator Stereo LP-838 Stereo Subwoofer Conecta cu DVD Player, Telefon 12V Amplificatoare

Acest multifuncțional digital Hi-Fi amplificator audio cutii un pumn.Acesta poate fi folosit în mașină sau acasă și nu te lăsa păcălit de dimensiunea, va oferi un sistem de divertisment de un impuls serios.Starea de design de artă utilizează componente de montare pe suprafață și inginerie avansată pentru performanță dovedită, reduce interferențele de semnal și o durată lungă de viață.Această unitate va asigura o distorsiune redusă și acustic reproducere precisă a audio.

Conectați-l în

Conectați-vă iPod/MP3 player-ul de 3.5 mm mufa de intrare!Această unitate are, de asemenea, un microfon și mufele de intrare audio. (iPod & microfonul nu este inclus).

Nu Lăsați Acasă Fără Ea

Acest Hi-Fi amplificator poate fi folosit în mașină.Dimensiunea compactă vă va permite să-l instalați chiar sub scaun sau orice alte mici compartimente.

Caietul de sarcini:

1.Intrare DC: 12V-18V 2A

2.Jack intrare: 1/8" (standard stereo jack)

3.Tensiune: 12V

4.Material: aluminiu Ușor

5.Dimensiuni: 14 x 10.5 x 4cm (5.5 x 4 x 1,5")

6.Impedanta de intrare: 47K

7.Difuzor Impedanta: 2-8Ω

8.Distorsiune armonică totală: 80 db

10.Răspuns în frecvență: 20Hz-20KHz

11.Culoare: Argintiu

Plata: 1)Vom accepta Alipay.West Union,TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin plată securizat procesul de ESCROW. 2)Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3)Dacă nu se poate verifica imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile.

Notă: Dacă ați decis să cumpere acest element,vă rugăm să acorde cât mai repede ca tine poate,astfel încât să putem livra la tine mai repede.

Transport Termenii:

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul (China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Se Întoarce Termen:

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Feedback: 1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii,am sincerel vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv (Cinci Stele) pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Descriere produs

100% de brand nou și de bună calitate arcade pcb montare pe picioare

Artizanale de la alb plastic rezistent mateiral, puternic și robust, se poate fixa în consiliul de bine;

Fiecare picioarele de fixare cu 2 buc de șuruburi din oțel inoxidabil pentru fixare, o selecție atentă șuruburi, nu va obține ruginite sau rupe cu ușurință.

Caietul de sarcini:

Material: plastic, oțel

Culoare: alb

Dimensiune: 2 * 2 cm/0.67 *0.67 inch

Diametru fir: 3 mm

Greutate: 270g

Pachetul Inclus:

100 x alb, picioare din plastic

200 x șurub

Notă:

Din cauza manuală de măsurare, vă rugăm să allow1-3mm eroare, vă mulțumim pentru înțelegere !

Etichete: amplifica pentru subwoofer, amplificator bass control, amplificator pentru subwoofer in masina, amplificator lp, bass booster, amplifi masina, amplificator pentru subwoofer in masina, amplifi audio, amplifi, audio booster

jack ieșire MP3, iPod, CD player
Numărul De Model LP-838
Cu USB NO
Putere Max 200W
Gama De Frecvență (Hz) 20Hz-20KHz
Codare Audio Stereo
Nume De Brand CHILONG
Cerere Auto, moto, DIY Acasă Amplificator HiFi
Articol Greutate 0,3 KG
Tip 12v mini amplificator auto
Compatibil Marca/Model NICI unul
locul de origine China
Tip De Material Usoare din aluminiu

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare