Felie de fructe Mangosteen Tipărite Ceas de Perete Botanice Tropicale Mangkut Non bifarea Ceas Rotund Bucătărie, Ceas

w174771

67.36lei

-26.2

93.56lei

-28 %

Produs nou

Mangosteen Ceas De Perete

Sunteți în căutarea pentru un frumos proiectat ceas de perete?Acest lucru ar putea fi sansa ta de a obține unul.Acest Mangosteen Ceas de Perete este o calitate giclee print care are culori vii, care se va menține culoarea lor pentru anii care vor veni.Fata este imprimat pe o 2mm grosime Acril.Marginile sunt frumos finisate.Veți aprecia solid de calitate și simt de acest ceas frumos.Acesta poate fi chiar un decor perfect pentru camera ta sau rafturi, dacă vrei.Puteți să-l utilizați la domiciliu sau la birou, sau oriunde doriți să-l puneți.Această piesă face un accent unic ca un instrument util, decorative ceas.

Caracteristici:

2 Dimensiuni Disponibile 30 x 30 cm / 12 țoli 38 x 38 cm / 15 inch Fabricat din Acril Meterial cu Tipărit Colorat Necesita o baterie AA (nu sunt incluse)

De Asigurare A Calității

Dacă nimic nu merge bine cu ceasul atunci când îl primiți, vă rugăm să ne contactați, am promisiunea de a înlocui produsul defect pentru tine în termen de 60 de zile.

O gamă largă de aplicații:

Acest decor acasă accesoriu servește scopul de a decora peretele de acasa sau de la birou; se Potrivește bine în toate tipurile de camere, de la holuri de hotel tipic camere de locuit.

Mișcarea Tăcut Mecanism De Ceas

De înaltă calitate cuarț circulație mecanism de garanții precise de timp, de liniște matura mâna a doua oferi un somn bun și mediul de muncă.

Bun Venit Personalizat Pentru

CA IDEE, DAR NU-MI PLACE DESIGNUL?HAI SĂ FACEM UN NOU IMPREUNA! – Doar să ne spuneți ce doriți să vedeți pe site-speciale de ceas și ne va pregăti un nou design pentru tine.Echipa noastra de design va schița ceasul în cele mai multe cazuri, în termen de 24 de ore.Veți fi capabil să-l revizuiască, să comentați și să ceară revizuirea (dacă este necesar) până când sunt pe deplin mulțumit cu design-ul.

Etichete: mangosteen, Ceas 3d, ulei de lavanda piele, masina ceas, ceas de perete bucatarie sala de mese, ceasul mural tropicale, pictura murala de pared, elice ceas de perete, botanic vintage, ceas de perete

Forma Singură Față
Nume De Brand Geeky Zile
Rezervă De Energie De Tip CUARȚ
Aplicabile De Plasament Camera De Zi
Lățime 30cm
Tip Display Ac
Corpul Material Plastic
Caracteristică Stil Antic
Tip Ceasuri De Perete
Numărul De Model CZ-099
Diametru 30cm
Lungime 300mm
Combinație Separă
Material Acril
Stil Scurtă
model rezumat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare