Papagal de Învățământ Pui Xilofon Jucărie pentru Găini Suspensible Lemn Coop de Pui Mesteca Ciugulit Jucărie Macaw de Formare a Juca

w174620

22.05lei

-7.73

29.78lei

-25 %

Produs nou

100% de brand nou și de înaltă calitate

Caracteristici:

Făcute de înaltă calitate de bază de lemn și metal chei.Puii sunt întotdeauna atrași de sunete clare și culori luminoase.

Xilofon de jucarie este special conceputa pentru puii de găină.Nu sunt dependent de lanțurile care pot fi agățate în coop de pui.Când puiul tau pupici de la ea, face sunete frumoase.

Design - Cu suspensie cârlig de design, acesta vă permite de pui la pompa de leagăn,costum pentru toate tipurile de carne de pui cusca.

Nostru Suspensible Xilofon de jucarie nu este numai suitalbe pentru puii de vârf, dar, de asemenea, pentru alte păsări mari, cum ar fi Papagalii Gri African Papagalii Eclectus Amazona.Cel mai bun cadou la alegere pentru animale de companie.

Caietul de sarcini:

Material: Lemn

Tip: Dezvolta Inteligenta

Culoare: livrare Aleatoare

Stil:1# Xilofon ; 2# Xilofon cu piatra de Rectificat

Dimensiuni: Cum arată

Cantitate: 1 Buc

Notă: 1.Vă rugăm să permiteți-1-3cm de eroare din cauza manuală de măsurare.pls asigurați-vă că nu minte înainte de a licita.

2.Din cauza diferenței între diferite monitoare, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumesc!

Pachetul include(fără pachetul de vânzare cu amănuntul):

1 x Pasăre Jucărie

Etichete: papagal de jucarie, accesoriu pasăre, papagal de jucarie din lemn, casa de pui, curea trx, pui aragaz, papagal de jucarie, adânc nada, Pasăre de jucărie, papagal

Material Lemn
Nume De Brand Hai animale de Companie
Tip Păsări
Setați Tipul Da
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare