Crăciun RGB Cerul Înstelat Galaxy Proiector LED Lumina de Noapte USB Calendarul Reglabil Viteza de Rotație a Estompat Muzica Lumina de Noapte

w174598

108.65lei

-46.58

155.23lei

-30 %

Produs nou

Produsul parametrii electrici

1. Sursa de alimentare: USB 5V 1.5 a

2. Mode: control vocal, autopropulsate, cu telecomanda, Bluetooth

3. Sursă de lumină LED de culoare: roșu, verde, albastru deschis, alb, lumina RGBW

4. Sursa de lumina putere: 4*1W

5. Modul de culoare: 16 de control de la distanță moduri de culoare

6. Modul de reglaj: 8 nivele de reglare a intensității luminoase în modul

7. Total produs putere: 9W

8. Baterie: 600MA

9. Putere Audio: complet sigilat sunet cavitatea poartă 5W difuzoare de mare putere pentru a crea de înaltă calitate, sunet de calitate, de înaltă ținută morală accente sunt absolut accentuate, nu există nici o vibrație a sparge sunetul și vocea este super clar în caz de sunet de lumină.

10. Bluetooth distanta: 10 metri distanta

11. Bluetooth versiune: 5.0

12. Produs material: PC+PP plastic

13. Domeniul de aplicare: 5*5m camera copiilor utilizare

Punct de vânzare de produse caracteristici

1. De Craciun originale modele cu conținutul și povești.Același diapozitiv poate acoperi aproape tot necesarul de elemente de model de Crăciun.Povestea produsul este pe o noapte cu zăpadă, și nu există zăpadă și zăpadă în Ajunul Crăciunului, cum ar fi brazi de Crăciun și oameni de zăpadă.În scenă, Mos Craciun vine din cer într-un cerb coș, apoi coboară pe horn pe acoperiș pentru a oferi cadouri de Crăciun pentru copii.Efectul scontat al acestui produs a povesti și de conținut produse sunt cel mai bine vândute.

2. Produsul este echipată cu două seturi de diapozitive, unul este Halloween model, iar celălalt este model de Crăciun.Un produs poate satisface nevoile de două atmosfere festive.

3. Deveni un urs lumină de noapte de muzică în câteva secunde: produsul vine cu un urs abajur.Dacă nu a pus un diapozitiv în interiorul produsului, puteți transforma imediat intr-un urs versiune de muzica, lumina de noapte, după care acoperă ursul de lampă capac.

4. Luminozitate reglabilă: Există 8 niveluri de modul de reglaj fără trepte, luminozitatea poate fi reglată în funcție de mediul de utilizare, și poate fi ajustată la super luminozitate. (Întoarce la luminozitate scăzută când copilul doarme)

5. Există 16 de culoare de control de la distanță moduri, efectul de culoare este mult mai colorat.Comuta culori după cum doriți, și de a folosi de control de la distanță pentru a modifica la o culoare fix

6. Viteza de rotatie poate fi reglat: atunci când produsul este de a face cerul înstelat de proiecție, viteza de rotatie poate fi reglat prin control de la distanță.Există 5 niveluri de viteză, cel mai lent pot fi ajustate pentru a opri de stat.Atunci când producția este în mod lumină de noapte, viteza funcția de reglare este lipsită de sens.

7. Există o funcție de temporizare: la distanță de control de sincronizare buton, aveți posibilitatea să apăsați 1 2 4 6 0 prompt ton, ceea ce înseamnă câteva ore la un moment dat, dacă solicitarea tonul este 1, înseamnă că se va opri automat după 1 oră.

8. Calitatea sunetului este foarte bună: complet sigilat sunet cavitatea poartă un 5W mare putere difuzor pentru a crea de înaltă calitate, sunet de calitate, de înaltă ținută morală accentul este absolut accentuate, nu există nici o vibrație a sparge sunetul și vocea este ultra-clare în caz de sunet de lumină.Cheia este ca bass-ul este, de asemenea, foarte bun. (Când a convinge copiii să dormi, poți să te joci ochi cântec de valuri)

9. Luminozitatea este mare, proiecția model efectul este super-luminos, claritatea este super bun, utilizarea de materiale de înaltă calitate, lentila nu este rupt.

10. Acest produs are două sisteme de control independente pentru lumini si boxe.Puteți dezactiva luminile colorate și să le folosească numai în fața difuzoarelor, sau opriți-a construit în difuzoare, și le folosesc ca lumini colorate în colaborare cu difuzoare externe.

11.Dimensiuni mici: dimensiuni mici, de dimensiuni mici, foarte convenabil pentru a muta și de a efectua, integrate de sunet și lumină, acesta poate fi folosit ca un vorbitor în timpul activități în aer liber, și poate fi folosit ca o lumina de noapte, care este foarte practic.Convenabil pentru divertisment în aer liber

12. Acesta poate fi alimentat de la banca de putere, port USB de pe computer și toate USB 5V porturi.

13. Built-in baterie reîncărcabilă, poate fi folosit în mod repetat, un timp de încărcare completă este de aproximativ 3 ore, încărcare are nevoie de 2 ore pentru a încărca complet

Etichete: galaxy mini selfi, led-uri de crăciun, proiectorul cu laser în aer liber craciun, chrismas proiector rezistent la apa, delfin lampa, galaxi proiector, mini cărămizi galaxy, proiector lumina de craciun, mini figura galaxy, atmosfera led mingea

Stil Mini
Certificare CE
Tip De Element Etapă Efect De Iluminare
Nume De Brand BRIGHTINWD
Ocazie Divertisment La Domiciliu
Putere 4W
Tensiune 5V
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare