Nou
Cu fante de alamuri Piuliță pentru Chitara Bass Electrica - Marimea 38*3.5 mm

Cu fante de alamuri Piuliță pentru Chitara Bass Electrica - Marimea 38*3.5 mm

w174222

24.00lei

Produs nou

38*3.5

Informații Despre Clienți

1.Imagini de produs, în termen de șapte zile după expediere, vă rugăm să asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Produsele noastre sunt produse noi, acolo va lucra personal calitatea și cantitatea de inspecție înainte de expediere, vă rugăm să clienții la usurinta.

2.Produsele sunt expediate prin EMS.ajunge la cele mai multe dintre țările în termen de la 7 la 15 zile lucrătoare.Acest lucru este pentru statele UNITE ale americii.CANADA.AUSTRALIA. .Pentru alte țări.poate dura mai mult timp pentru a ajunge.

3.Pachet-Pentru pachet.compania noastra va lua metodă standardizată de ambalare.de obicei.în timpul transportului, este foarte puternic.

4.Noi acordăm o mare importanță pentru fiecare evaluare corectă, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre, vă rugăm laudă pentru a ne încuraja, ne-ar fi foarte recunoscător.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să comunice cu noi, eu cred că orice rezonabile probleme putem rezolva rapid, vă rugăm să nu se grăbesc să ne dea o revizuire rău.

Etichete: alege chitara de stocare, podul guyker, pentru chitara nuci, bass guitar shop, Basswood, corp de chitara st, bass musicman, guyker pickup, bass nuci, bas jazz pickup

Tip piuliță
Nume De Brand guyker
Numărul De Model Piuliță-4JB

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare