60x120mm Transparent Picături de Furtuna de Sticlă Picătură de Apă Vreme de Furtună Prognoza Predictor Monitor Sticla Barometru Decor Acasă

w17392

21.36lei

-20.54

41.90lei

-49 %

Produs nou

37002 Decor

Vreme Sticlă de Cristal Picătură de Apă Forma Sticlei Decor acasă Cadou

Specificatii: Material: sticla Bază: lemn de Grosimea bazei: cca 10mm Dimensiune: 12x6CM Culoare: alb Forma: picăturile de apă Pendul forma: ornamente Conceput pentru decorarea în camere de zi, dormitoare, bucatarie, birou, bar, restaurante, hoteluri.

Caracteristică: 100% de Brand nou și de înaltă calitate.Aceasta se face prin sticlă borosilicată mare pentru o calitate excelentă.Creative picături de design este rece și unic.Cu baza, poate fi un decor uimitor pe orice birou și masă de sufragerie.Ar fi un cadou minunat pentru familia ta sau prietenii.

Descrieri: vremea Cand lichidul din sticla este clar și curat, ceea ce reprezintă că vremea este însorită.Atunci când lichidul de turbiditate în sticlă tulbure, apoi vremea este tulbure; Când sticla apare cristale mari, reprezentanții va misto sau chiar zăpadă.

Note: 1.Din cauza diferenței între diferite monitoare,imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Va garantam stilul este același așa cum se arată în imagini. 2.Datorită manuală de măsurare și diferite metode de măsurare, vă rugăm să permiteți-1-3cm abatere.Multumesc!!!

Pachetul inclus: 1 x Prognoza Meteo Sticlă

1 x Baza

Etichete: portabil monitor transparent, calculator de biciclete de vanzare, sticla furtunii, decor acasă fântâni, model de lemn, cristal furtuna, prognoza meteo furtuna de sticlă, mi termometru barometru, stația de vreme, prognoza meteo

Material Sticla
Stil Modern
Tema Peisaj

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare