10 buc/lot 2-5er universal Stripboard Veroboard vero Bord Singură Parte 5x9.5cm bachelită experiment circuit board, PCB mirabeau eiffel

w17383

36.57lei

Produs nou

10 buc/lot

universal Singură Parte 9.5x5cm 2-5er Gaura Stripboard Veroboard bachelită universal experiment circuitul

Dimensiune: 9.5x5cm

Material de bază:bachelită

universal 2er,3er,4er,5er Gaura

Diametru orificiu :1.0

Grosime : 1,5 mm

Gaura raster:2,54 mm

Suprafata: cupru

Single-Side

De Brand nou

De Transport Pe Termen

Postul va fi livrat în termen de 1-2 zile lucrătoare de la primirea de plată.Vom livra elementul prin China Post Air Mail und EMS.

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă.

Cumpărătorii internaționale vă Rugăm să Rețineți: timpul de Livrare depinde de destinație și de alți factori, aceasta poate duce până la 10-30 de zile, vă Rugăm să fie pacient pentru sosirea.

Cumpărătorii Internaționale – Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare / cumpara

Politica De Returnare

Dacă nu te satisface cu produsul nostru, vă rugăm să ajute pentru postul nostru de produse înapoi la noi.Tu ar trebui să plătească înapoi post poștale.După ce vom primi produsul nostru, am promisiunea de a de recuperare de 100% din bani.

Dacă produsele este rupt înainte de sosire pentru tine, tu ar trebui să facă este de a lua o fotografie pentru a arăta ne-a rupt de produs.Am promisiunea de a de recuperare de 100% din bani.

Dacă nu puteți primi produsul în termen de 40 de zile, vă rugăm să contactați cu noi, promitem să amortizare 100% din bani.

Etichete: krrqd12a, veroboard, arduino pc, stripboard, dublu pcb, attyny85, consiliul eq, 50mA, pcb stripboard, panel pcb

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare