Tangada Femei de Moda a lui Amy Funda Verde Rochie 2020 New Sosire Maneca Lunga Femei Vrac Rochie Midi Vestidos SL170

w17375

79.20lei

-33.97

113.17lei

-30 %

Produs nou

1. Timp de preparare: avem nevoie de 2-5 zile lucrătoare pentru a pregăti pentru dumneavoastră în funcție de numeroase comenzi in fiecare zi.

2. Timp de livrare: Înainte de a ne putem livra comanda dumneavoastră, trebuie să vă pregătiți produsele, nu strict de calitate-teste de control și cu atenție pachetul de elemente.Timpul necesar pentru a pregăti elemente pentru transport este separată de timpul de livrare, dar nu vă faceți griji, timpul obiceiul fi lung.Vă mulțumim pentru înțelegere!

1.Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv, dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM.Multumesc!!!

2.Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback negativ sau neutru.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema și de a satisface nevoia ta.

Etichete: rochie de femeie, amy femei top, pur maneca lunga rochie midi, rochie verde pentru femei, rochie tangada, rochie verde, grafic rochie de femei, ami audi, halat femei, sissy sleepwear

Sezon Toamna
Decor Drapat
Varsta Varsta 18-35 Ani
Stil Casual
Numărul De Model SL170
Gen FEMEI
Decolteu Guler de Turn-down
Origine NC(de Origine)
Rochii De Lungime Glezna-Lungime
Model Tip Solid
Silueta Vrac
Material Acril
Nume De Brand Tangada
Maneca Stil Batwing Maneca
Lungime maneca(cm) Plin
Talia Naturale

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare