2020 Mușcătură De Câine Jucării Pentru Animale De Companie Multifuncțională De Companie Molar De Cauciuc Mestece Mingea Dintii De Curățare În Condiții De Siguranță Elasticitatea Moale Catelus Ventuza De Câine Jucării

w173612

18.31lei

-6.79

25.10lei

-27 %

Produs nou

Descriere:

Descriere:

1.Proiectat cu un val guma de cauciuc.Curata eficient dintii animalului tau de companie, reduce placa si tartru, și ține-ți gura sanatoasa.

2.Câinele de curățare dinte de jucarie este confectionata din cauciuc de inalta calitate material, are o bună elasticitate, musca-dovada și non-toxic, non-abraziv, și este sigur pentru dinți de câine și curățarea dinților.

3.Masticabile jucării au super-puternic ventuze care pot fi lipite pe orice suprafață curată, dreaptă, ceea ce înseamnă că cainele tau poate trage, trage, și mesteca în voie, fără a pierde aderenta.

4.Acesta poate fi o jucărie jucărie sau o curățare a dinților jucărie.Ajuta la indepartarea placii bacteriene si a tartrului, reduce dezvoltarea bacteriilor, și păstrează dinții curat și proaspăt.Promovarea molari și de sănătate.

5.Acest câine jucărie ușor de a atrage atentia animalului tau de companie, ajutor pentru animale de companie pentru a îmbunătăți inteligența, și de a facilita formarea de câini.

6.Acest snack ball vă permite de a pune o mulțime de gustări/snacks-uri în interior.Cainele tau va iubi pentru a juca pentru a găsi mâncare delicioasă.

Caietul de sarcini:

Nume Produs:Jucărie De Câine

Material:Cauciuc

Jucarie Tip:jucarie Minge

Funcția:Durabil

Culoare:Ca imagine arată

Pachetul Inclus:

1xDog Jucărie

Etichete: câinele fraier, ventuza remorcher de câine jucării, tricotate jucării pentru animale de companie, am pluș, minge de câine jucării, catelusa de jucării, ghostface, câine de jucărie, câine, animale de companie

Origine NC(de Origine)
Setați Tipul No
Nume De Brand Puternic-Toyers
Material Cauciuc
Jucarii Tip Mestecați Jucării

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare