NANJIREN 0-2year baietel Haine de Lână de Aur Lung Johns Copii de Iarna din Bumbac Pijama Calde se Ingroase se Ingroase Lenjerie de corp Termice

w17344

73.79lei

-90.19

163.98lei

-55 %

Produs nou

Culoare / Probă De Afișare

Modal show

Detalii spectacol

FQA:

Q:Nu este mulțumit după ce a primit articolele dvs. ?

O:Dacă nu ești în întregime fericit cu elemente să nu fie într-o grabă de a părăsi un comentariu negativ,vă rugăm să ne încercați și de a face lucrurile bine!Simțiți-vă liber pentru a ajunge la echipa noastră de servicii clienți și va ajunge la echipa noastră de servicii clienți și vom încerca noastre cele mai bune pentru a găsi o soluție poți fi fericit cu .

Q:Va culoarea văd fie culoarea primesc?

A:Toate imagini sunt luate de elementul va fi primit.Imaginile sunt editate pentru a se potrivi culorii cât mai bine posibil .Cu toate acestea ,din diferite ecrane , contrast de culoare afișează, și de iluminat , culorile pot varia ușor

Q:am facut plata mea , când mă pot aștepta ca articolele mele să fie de transport maritim să fie livrate?

O:vă mulțumim pentru răbdarea dvs. cu noi .După ce plata dvs. a fost finalizată,depozitul nostru va livra pachetul termen de 3 zile lucrătoare .pentru orice comenzi urgente ,vă rugăm să faceți o notă și de a informa echipa noastră de servicii clienți, cât mai curând posibil .Dacă aveți orice întrebări legate de transport maritim,vă rugăm să nu ezitați să contactați echipa noastră de servicii clienți .

Q:Cum de a procesa o schimb ?

O:dacă te simți nemulțumit cu comanda ta , noi oferim un serviciu de returnare .vă rugăm să vă conectați la contul dvs. și faceți clic pentru a solicita un retur .Nu trimite articole înapoi la în cazul în care pachetul a fost expediat din nostru adresa de returnare poate varia ,elementele trebuie să fie neutilizate ,nedeteriorat ,si cu ambalajul original.Poate exista o returnare comision .

Q:Cum sunt produse expediate ?

A:Noi, în general, oferă transport gratuit (cu excepția, în unele țări îndepărtate) și a plătit exprima de transport maritim .

Q:Pot modifica ordinea de informații sau de a anula comanda în orice moment ?

A:Odată ce pachetul a fost marcat ca livrat , nu mai putem modifica sau anula comanda .

En-gros & PICĂTURĂ de TRANSPORT maritim

En-gros : oferim discount Picătură de transport maritim : trimiteți pentru clienții dumneavoastră direct și scoateți-informații despre noi ( dacă vă place )

Despre dimensiunea

Se referă la dimensiunea diagramă pe nostru pagina detalii produs .dimensiunea noastră este din Asia de dimensionare .Dimensiunea măsurată prin noi înșine, uneori are unele erori, dar întotdeauna în termen de 3 cm.

Etichete: pilot vladan, băiețelul pânză, carter copil băiat, burberry baby fete, copilul moschino, copii nike, blana dantela, copii costum, nou-născuți haine băiat 0 6 luni, iubitor de lenjerie de corp

culoare 13 Stil
Tip De Închidere Pulover
Guler O-Gât
Se potrivesc Se potrivește mai mici decât de obicei. Vă rugăm să verificați acest magazin este de dimensionare info
Material Exterior 91%bumbac+9%spandex
Tesatura Tip Postav
Compoziția Materialului Bumbac+Spandex
Numărul De Model N363T80603
Gama de înălțime 67-120cm
Maneca Stil Regulat
Lungime maneca(cm) Plin
Model Tip Desene animate
Gen Unisex
Tesatura linner 100%Poliester
Numele Departamentului copilul
Dimensiune 80,90,100,110,120,130
Tip De Element Seturi
Stil Casual
Material Spandex
Nume De Brand NANJIREN
Îmbrăcăminte De Tip Jos & Parkas
Dimensiune Standard Dimensiunea Chinez

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare