Mare sus Pantofi de Baschet Bărbați Profesionale Stabilitatea Mens Adidasi Sport în aer liber Pantofi Cizme Perna Coș Hombre Formatori

w173202

203.31lei

Produs nou

modname=ckeditor

Cum de a alege dimensiunea corectă

(1)Dragul meu prieten, vă rugăm să alegeți dimensiunea doar în funcție de lungimea piciorului, Nu branț lungime sau unic lungime.

(2)branț va fi de 0,5-1,5 cm mai lung decât piciorul, ceea ce este normal!În acest fel, pantofii se pot adapta la picioare.

(3) vă Rugăm măsura lungimea piciorului în funcție de imagine.

Sfaturi : Alege o dimensiune mai mare, dacă aveți un picior lat sau mare aroganță modname=imagini și cols=1&colspace=10&rowspace=10&align=center modname=ckeditor

Q&A

Q: îți oferim picătură de transport maritim de serviciu?

A: Da, oferim o picătură de transport maritim de servicii.Puteți să ne lăsați numele destinatarului, adresa și numărul de telefon de pe www.videoprint.ro, atunci când plasați comanda.Vom trimite pachetul în conformitate cu informațiile de adresă ai plecat.

Q: există vreo reducere pentru comanda în vrac?

A: Da, putem oferi prețul cu ridicata și mai rapidă metodă de transport pentru comanda în vrac.Dacă sunteți un angrosist, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin TradeManager sau e-mail, vom răspunde la tine în termen de 24 de ore de afaceri(cu exceptia sarbatorilor).

Q: Pot returna produsul daca nu sunt multumit de produs?

O: Stimați clienți, Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, noi promitem că vă puteți întoarce acest produs pentru orice motive de la primirea produsului.Chiar dacă nu-ți place.Apoi, puteți obține o rambursare completă sau înlocuire.Dar vă reamintim, că ar trebui să plătească pentru taxa de returnare.

Q: Cum a navei ?

O: 1. Bunurile pot fi livrate prin DHL, ePacket, China Post Air Mail, www.videoprint.ro Standard de Transport și așa mai departe.Puteți selecta metoda de livrare ai nevoie.

2. Noi nu suntem responsabili pentru întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.Cu toate acestea, va vom ajuta cu urmărirea pachetului.

3. Vă rog să observați că noi nu plăti vreo taxă sau vreun Impozit pentru tine în cazul în care comanda a fost ținut în Personalizat.Cumpărătorul ar trebui să fie responsabil pentru clearance-ul și impozitul odată ce pachetul a fost organizat de obiceiurile locale.

Despre Feedback-Ul

Important!!!Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a părăsi feedback Neutru sau Negativ, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.

Satisfacția dumneavoastră și comentarii sunt foarte importante pentru noi.Dacă vă place produsele și serviciile noastre, vă rugăm să ia un minut să ne lase feedback-ul pozitiv și toate cele 5 stele.Vom aprecia foarte mult.

Etichete: jordan, lebron james pantofi, poze pantofi de baschet, jordan adidași, pantofi deget de la picior în aer liber, mai uptempo, 1 air jordan, 1 jordan, kyrie 5 prieteni, vițel de mare de top adidași, tag pantofi nike

7 baschet jordan pantofi pentru bărbați
5 barbati pantofi sport trainning
Data De Lansare Spring2019
Înălțime Superioară mare
Material De Sus Ochiurilor de plasă
8 picătură navă,picătură de transport maritim,picătură expeditor
Numărul De Model 111
Pantof Sport Tip pantofi de baschet
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale
Tehnologia Flywire
Elemente Fir
Caracteristică Masaj
Tip De Închidere Dantelă-Up
Gen BĂRBAȚI
Lățimea Sabotului Mediu(B,M)
Material De Talpa Cauciuc
3 spor ayakkabi erkek basquetball pantofi
Locul Aplicabile Curtea Greu
Branț Material Latex
Numele Departamentului Adult
2 jordan pantofi de baschet masculin
Nivelul De Practică Avansat
Tip Sport CULTURA
Nume De Brand TULUO
1 tenis masculino adulto coș homme
6 tenis basquete jordan adidași
Origine NC(de Origine)
Materiale De Captuseala Tesatura De Bumbac
4 erkek basketbol ayakkabi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare