Ourwarm Șal De Bumbac Fata De Masa Mexican Pătură Decoratiuni Pentru Fiesta Tematice De Petrecere, Nunta, Ziua De Nastere Șal De Bumbac Fata De Masa

w172624

91.04lei

-39.01

130.05lei

-29 %

Produs nou

Mexican Fata De Masa

De Ce Alegerea Noastră Mexican Față De Masă?

1.Premium Material: mexicanul Nostru pătură este fabricat de înaltă calitate din bumbac 100%, care este durabil, de cea mai bună alegere pentru dumneavoastră temă Mexicană masă. 2.Cost-Eficiente: 59in x 84in dimensiunea și de prima clasa de calitate, perfect Nunta Mexican Fiesta decoratiuni de partid. 3.Alegerea profesională: OurWarm se Specializează în Furnizarea de Servicii Perfecte pentru Petrecere, cum ar fi Mexican, petrecere tematica, de Halloween, de Crăciun, de Absolvire, Toamna și ziua Recunoștinței.

Despre Fowecelt Bumbac Rezistent Mexican Fata De Masa

Mexicanul nostru părți tabelul runner pânză se face manual, fabricat de înaltă calitate din bumbac rezistent, ușor de curățat, rezistent la pete.Este cusut pe toate cele patru laturi, nu este ușor de fir.Culorile vii face mai frumos.Clasic Mexican dungă tabelul runner reprezintă tradițională Mexicană vitalitatea și spiritul. 1. Mexican față de masă potrivit pentru utilizarea de zi cu zi, aduce culoare frumoasă și un sentiment de sărbătoare în orice spațiu în casa ta. 2. Mexican fata de masa pentru următoarea fiesta party sau Mexicane de nunta tematice cu această față de masă festivă. 3. Culori vibrante reprezintă cultura bogată și spiritul festiv din Mexic.Acest simplu plus față de decor de masă, te vei minuna la invitatii dumneavoastra! 4. Decoratiuni perfecte pentru Mexican, petrecere tematica, Mexican, petrecere de aniversare, nunta Mexican, petrecere Cinco De Mayo, Fiesta tematice, Ziua Morților, petrecere la piscină și tribale partid. 5. Multifuncțional: ideal cuvertură de pat, tapiserie de perete, arunca pătură, yoga pătură, curtin, huse sau tăiate și coase pentru proiecte personalizate.

Caietul de sarcini:

• Ambalare Includ: 1 buc Mexican de masă • Dimensiuni: 59 x 85 inch/150 x 215 cm • Material: Bumbac • Greutate: 875 g • Instrucțiuni de Îngrijire: spălare de Mână și atârna uscată.

Diverse Ocazii

Mexican nunta tabelul runner Potrivit pentru orice ocazie la domiciliu, petrecere, hotel, restaurant, cafenea, bucatarie, sala de mese și de picnic.Mexican party fata de masa face momentele speciale chiar mai memorabil, potrivit pentru Mexican, petrecere de aniversare, nunti, botezuri, absolviri, sărbătoare, ziua recunostintei, Halloween, Crăciun.

Utilizări Multiple

Potrivit pentru fata de masa, picnic covoare, pături, decor de perete, masă în aer liber, masă de cafea și ceva trebuie să acopere.Este portabil, cu mini-size și lumină greutate.

Diverse Festival

Mexican serape tabelul runner perfect pentru Mexican, petrecere tematica, Mexican, petrecere de aniversare, nunta Mexican, petrecere Cinco De Mayo, Fiesta tematice, Ziua Morților, petrecere la piscină și tribal party decor.

Etichete: fiesta celebrare decorare, ziua pokemon, balloon fiesta, pătură mexican, decor mexican, mexican party decoruri, comerciale cuverturi, mexican petrecere decoratiuni, rochie mexican, runda tablemat

4 mexican petrecere decoratiuni
1 Mexican față de masă
Greutate 875g
Dimensiune 85x59inch(215x150cm)
model cu dungi
8 Serape mexicaine
culoare ca spectacol cinematografic
Ocazie Aniversare
Numărul De Model M-ZB-MXG-YE-1
3 Mexican Pătură
2 Fiesta Petrecere Tematică
5 Mexican decor
7 Poncho Din Bumbac Fata De Masa
Nume De Brand ourwarm
Material Bumbac
6 Față de masă de ziua
9 Decor mexicaine
10 Poncho Mexican
11 Serape Pătură
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare