Extensibil aspirator de praf Pene cu Stâlp Telescopic din Oțel Inoxidabil Duster din Microfibră Pentru Curățare Pânză de păianjen Masini Acasă Flexibil Aspirator

w172398

20.10lei

-10.82

30.92lei

-34 %

Produs nou

Produs parametru:

Nume: Extensibil Aspirator De Praf Pene

Material: PP+microfibra+din oțel inoxidabil

Culoare: gri

Dimensiune produs: așa cum se arată

Produs caracteristică:

1. Flexibilitate ridicată: microfibră cap acoperă o suprafață mare, pot fi usor deformate, poate fi îndoit, și oțel inoxidabil mâner poate fi întins.Se șterge fisuri mici, care sunt greu pentru a ajunge la și este ușor să se rotească și ștergeți curat pentru versatilitate maximă.

2. Super Aspirarea Capacitatea: mânerul este retractabil, electrostatic capacitate de adsorbție este puternic, care poate absorbi mici de praf și păr.Acesta nu va genera praf atunci când curățat, acesta nu va scame, și este ușor de curățat, rapid și simplu.

3. Ușor de Curățat: Acest microfibra duster capul este ușor de a păstra curat.Capul este detasabil, doar glisați în sus din microfibra de la rag de bază și se clătește cu cald sau scăzut de apă.Face fibra perie natural pufos.

4. Măiestrie superioară: oțel inoxidabil de Înaltă calitate materiale și cele mai recente tehnologii de producție se asigura că acestea pot servi pentru mai mulți ani.Robust, durabil si greutate redusa, potrivit pentru curățare praf pe aparate de uz casnic, cum ar fi automobile, computere, aparate de aer condiționat, etc.

5. Eficient Și Ușor: Acest ușor instrument de curățare duster este disponibil pentru oricine.

Descriere:

Utilizarea pe scară largă: puteți curăța tastaturi, bucatarii, jaluzele, rame foto, ecrane TV, masini, plafoane, pânze de păianjen, pereti, tavan ventilatoare si corpuri de iluminat.

Ușor De utilizat: colector de praf este lumină în greutate și are un cap mare, aria de acoperire și poate fi îndoit în mod liber.Se curăță spațiul mort al diferenței.De asemenea, îl face ușor pentru a îndepărta praful.Tija de extensie este lung și poate curăța plafonul.

Convenabil de stocare: tija are o gaură rotundă la sfârșitul, care poate fi agățată pe un perete sau ușă.Sau puteți separa capul și pol în sertar.Nu ocupă spațiu.

Lista de ambalare

Pachetul inclus:

1 * Extensibil Aspirator De Praf Pene

Etichete: panza de paianjen de halloween, renault duster, pânză de păianjen, dupont mină de pix, automat microfibra duster, microfibra extenable duster, electric spin duster, flexibil de curățare duster, telescopic carbon pol de curățare, mare aspirator de praf pene

Nume De Brand Hokerbat
Numărul De Model Extensibil Aspirator De Praf Pene
Duster Forma Capului Elipsa
Origine NC(de Origine)
Utilizare Alte
Duster Material Cap Microfibra

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare