100 Personalizate Logo-Ul De Imprimare Cordon Pungi Personalizate Ambalaje Bijuterii Pungi Chic Saci De Favoarea Nunta Roz Flanel Saci De Cosmetice

w17210

71.43lei

-58.42

129.85lei

-44 %

Produs nou

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Set de 100 Personalizate cordon favoarea husă, perfect pentru bijuterii ambalaje, sac de favoarea nunta, pachet de produse ♥ Dimensiuni: 1.9x2.7 inch 5x7cm 2.7x3.5 inch 7x9cm 3x4 inch 8x10cm 3.5x4.7 inch 9x12cm 4x6 inch 10x15cm 4.7x6.3 inch 12x16cm 5x7 inch 13x18cm 6x10 inch 15x20cm vă Rugăm să țineți cont de înălțimea aici este dimensiunea de marginea de sus la partea de jos a sac!Contactați-mă să setați dimensiunea personalizată pentru tine, dacă nu avem în lista noastră.Orice dimensiune este disponibil dar nu mai mic de 5 cm, nu mai mare de 100cm, în timp ce 0,5-1 cm de eroare este permis, deoarece acestea sunt produse realizate manual. ♥ Culorile:

Avem 10 culori: Negru, Alb, Negru, Rosu, Roz, Roșu Închis, Novy, Verde, Verde Inchis, Albastru deschis.

♥ Material:

Acest flanel oferă moale si confortabil sentimente, vă Rugăm să zoom pe imagine pentru a vedea mai multe detalii.

Acest material se potrivesc doar pentru ecran de mătase imprimare.

♥ Puteți plasa comanda prin listarea iti place: * Daca locatia perfecta: fara logo, 1lot = numai 100 de saci. * Dacă chioce : imprimare logo-ul dvs., 1lot = 100 de saci cu logo-ul, și o singură parte cu o singură culoare.Odată ce ați face comanda dumneavoastră, vă rugăm să trimiteți logo-ul dvs. la : [email protected] sau lfte adresa ta de email pentru dumneavoastră, după ce vom vedea și ne vom conecta la tine în curând. ! ! !pls, ajutor pentru a schimba mod de transport maritim de la standard la UPS/DHL dacă aveți nevoie de ea urgent.

♥ Va oferim reduceri corespunzătoare pentru cumpărare în vrac.Vă rugăm să contactați-mă să-ți spun cantitatea și dimensiunea informatii pe genti de care ai nevoie.

♥ Despre Logo-ul de imprimare: Această tehnologie are ecologice mortar, care este aplicat în principal pentru imprimarea pe o singură culoare sau două culori cu Logo-ul excelent de imprimare efect.Logo-ul format pot fi AI sau EPS sau PDF. ♥ Vă rugăm să rețineți că mici și subțiri logo-ul pot fi imprimate în mod clar.Chiar vom folosi foarte precise ecran de imprimare kit de vopsea pe baza de apa se va face în continuare logo-ul aproape imposibil de a obține pe bumbac prin matriță.Mic logo-ul de imprimare este greu de realizat datorită cereale din tesatura.Proiectul nu va fi furnizată până cerere, dacă este normal, Vom imprima logo-ul pe punga cu poziția de mijloc și centru ca implicit.Uneori, dacă sunt mici și subțiri litere din logo-ul, Am putea face un pic de ajustare la logo-ul pentru a vă asigura că poate fi imprimat destul de clar.

♥ Vă rugăm să aveți încredere în noi, vrem doar să încercați cele mai bune noastre de a imprima logo-ul bine.Logo-ul din poze este doar pentru scop de afișare de produse.Acesta poate fi personalizat.Acest lucru este noastre de imprimare de probă:

Notă: 1. Datorită diferite producerea de loturi, detalii despre produs ar putea fi un pic diferit. 2. Suntem încercarea de a face cel mai bun, dar tot pungi sunt realizate manual, astfel încât dimensiunea va fi un pic de eroare, vă Rugăm să permiteți-0.5-1cm diferă datorită măsurare manual. 3. Datorită diferite de afișare și de lumină diferite, imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului.Vă mulțumim pentru înțelegere. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ♥ Despre Noi Ne-am angajat să ambalaj din pânză de artă, și ne-am dedica la oferirea de tehnica de imprimare și bine cusut manual pentru tine pentru a face produsele mai perfectă și distinctiv. ♥ Informatii de transport maritim este important > Este nevoie de aproximativ 30-45days în total pentru a primi, prin intermediul standard de metoda de transport maritim, în mod normal, dacă principala Țară.Va vom trimite pachetul prin china post pachetului; > Dacă sunteți în statele UNITE ale americii, ne trimite coletul prin E-pachete, În mod normal, timpul de expediere este de 15-20 zile, sau mai puțin. > Vă rugăm să selectați modernizate mod de transport maritim dacă aveți o comandă urgentă, contactați-mă dacă sunteți foarte urgent.Nu uitați să adăugați o notă pentru a-mi despre intervalul de timp dacă aveți nevoie de ea urgent. ♥ Reveni & politica de Rambursare: > ca produsele noastre sunt unice pentru toată lumea, așa că nu se returneaza.Dar vă rog să mă contactați dacă aveți orice probleme cu comanda dumneavoastră. ♥ Suplimentare: vindem numai saci, excluzând alte lucruri în imaginea de listare :)

Etichete: top roz, jewelri, vechi rochie coreeană, Persoana, geantă de umăr, casual femei, Personalizate, mechosen, stilul punk, ușa sac de machiaj

Dimensiune 3x4inch 4x6inch 5x7inch
Bgas numele 1 Saci De Favoarea Nunta
Forma\model Personalizate Logo-Ul De Imprimare
culoare Roz
Fine sau de Moda Moda
Material Flanel
Nume De Brand weikende
Metale De Tip NICI unul
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 1 Logo-ul personalizat

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare