Aliaj de aluminiu Universal Rulment Sărind peste Fitness de Mare viteză Coarda Viteza Sari Coarda Reglabil Viteza de Rapid Sărind peste Sârmă

w171874

18.43lei

-7.16

25.59lei

-27 %

Produs nou

Caietul de sarcini:

Material: mâner din Aluminiu, cabluri

Culoare: negru/argintiu/auriu/roz/albastru/violet/roșu (opțional)

Coarda de lungime: 3m

Mâner drop: 14cm

Produs greutate: 120g

Pachetul include:

1 X coarda

1 X sac de tote

Caracteristici:

1. De înaltă calitate, design profesional: aliaj de aluminiu mâner și PVC acoperit sârmă de oțel.

2. Complet reglabil: sărind peste coarda poate fi ușor ajustat prin intermediul a două alunecare șuruburi și gulere, iar mânerul este setat la o anumită lungime de pe cablu.Pentru comoditate, vă rugăm să taie excesul de lungime cablu, vei avea propria ta dimensiune de coarda.

3. Ușor de transportat: lumină și mici coarda poate fi folosit anytimeand oriunde, trebuie doar un mic spațiu pentru a sari, fără griji cu privire la vreme sau locatie.Ne-am pregătit, de asemenea, un tote sac liber pentru tine.

4. Sărind peste coarda este, de asemenea, WOD, MMA, exercițiu pentru a găsi cele mai bune de instruire practică, se poate îmbunătăți dubleaza sau chiar se tripleaza.Niciodată nu va fi dor de exercitii aerobice.

Etichete: exercițiu machin, sari coarda 6 m, iută frânghie, danline, coarda viteza, sări coarda, sari coarda sport, aliaj de aluminiu coarda, barca de acostare coarda, sari coarda

Origine NC(de Origine)
Tip Singur Sari Coarda
Material pu coarda
Numele Departamentului Unisex
Lungime 3 m (Personal)
Numărul De Model Coarda
Funcția BRAȚELE

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare