Noi 95mm la 86mm 95mm-86mm 95-86 mm 95 86 Metal Step-Up Step Up Ring Lentilă aparat de Fotografiat Lentile Filtru pas cu Pas Adaptor Capota Titularul I009

w171560

18.31lei

Produs nou

100% Brand Nou, De Înaltă Calitate, Rapid De Transport Maritim, 1 An Garantie!

Transport Gratuit + Gratuit Numărul De Urmărire

1buc 95mm la 86mm 95mm-86mm 95-86 mm 95 86 Metal Step-Up Step Up Ring aparat de Fotografiat Lentilă Filtru pas cu Pas Adaptor pentru Filtre Lentile Capota Titularul Capac

Introducere:

Având o problemă?Filtrul are un diametru diferit și totuși doriți să-l folosească pentru a obține efectul ați fost de așteptare pentru atât de mult timp?Step-Up inel adaptor vă permite să utilizați mai mare dimensiune filtre pe lentile cu un diametru mai mic fir.Primul număr este dimensiunea care se pune în obiectiv, cel de-al doilea număr este de dimensiunea filtrului.Cu această filtre inel adaptor, nu este o problemă la toate.Acesta va fi o modalitate foarte bună de a îmbunătăți experiența fotografică.

Acest pas până inel adaptor, pentru adaptarea mai mare dimensiune filtru ( CPL, Stele Filtru ND.... ) pentru dimensiuni mai mici de Lentile.Economisi mai mulți bani și spațiu.

Acesta permite un atașament cu mai mare dimensiune filet pentru a fi folosit cu un obiectiv cu mai mică dimensiune filet.

Caracteristici :

Inelul este realizat cu materiale de înaltă calitate.

Un pas în sus inelul folosite pentru a adapta un filtru de la un obiectiv atunci când cei doi au diferite filet filtru diametre.

Converti aparat de fotografiat lentilă filtru dimensiunea lentilei.

Obiectivul adaptor este perfect pentru filtru dimensiuni fără a cumpara filtre noi.

Utile și de ajutor potrivite pentru tine de a economisi bani.

Step up ring este utilizat pentru atașarea mai mari filtre pentru lentile mai mici.

O trebuie să aibă pentru fotograf serios.

Funcții :

1).Speciale de aviație din aliaj de aluminiu, de înaltă rezistență, rezistenta la impact, poftă de mâncare și de presiune.Procesul de prelucrare.

2).Tratament de suprafață: de înaltă plasă de sablare mașină și calitate a culorilor pure negru mat.Ultra-scăzut de reziduuri chimice, atașat la un solid!

3).Fontul de Manipulare: Font clar sarcina, mătase de screening non-copiator, atașat la un solid!

4).Un înlocuitor Step Up ring pentru camere, convenabil și ușor de utilizat.Masculul fir de inele de montare a obiectivului camerei în timp ce filet de montare a filtrelor.Acces la o varietate mai largă de filtre, adaptoare, carcase și așa mai departe.

Filet exterior (la partea de camera): 95mm

Filet interior (la partea de filtrare / obiectiv): 86mm

Realizate din metal (nu plastic)

Culoare : Negru

Folosind Step Up Ring Pentru A Face Fotografii Mai Bune :

Ce este un pas în sus inelul

Step up inele, de asemenea, cunoscut sub numele de inele adaptor, vă permit să utilizați filtre și accesorii care nu sunt de aceeași dimensiune ca și camerele obiectivului.Lentile și filtre vin într-o gamă largă de tipuri și dimensiuni și, din păcate, nu întotdeauna se potrivesc împreună în mod corect.Din fericire, există un pas înainte sau înapoi filtru pentru aproape orice nevoie.

Cum intensifice inele de munca

Step up inele oferi o modalitate de a se potrivi cu un filtru de diametru mai mare sau accesoriu de pe un obiectiv mai mic.Step up inele șuruburi pe lentile de filetare și a oferit o mai mare fir cu puteți atașa apoi alte elemente incluse pas inele.

Se Potrivesc Pentru :

Filtre, Adaptoare, Obiectiv, parasolar, Capac Obiectiv, și mai mult...

Pachetul Inclusiv:

1 x 95mm la 86mm

(Notă: Avem alte dimensiuni Step-up Ring, vă rugăm să cumpere de la magazinul nostru.Vă mulțumesc!)

Metode De Livrare:

Statele UNITE ale americii trimis de ePacket cu acces gratuit la numărul de urmărire, au nevoie de aproximativ 2-3 săptămâni în statele UNITE ale americii (Transport Gratuit!)

Alte țări (cu excepția SUA) a trimis prin China Post Air Mail, cu acces gratuit la numărul de urmărire, de cele mai multe țări au nevoie de aproximativ 4-6 săptămâni, unele țări îndepărtate nevoie de aproximativ 8 săptămâni (Transport Gratuit!)

Transport termen:

Trimitem la nivel Mondial.

Ne va livra elementul la tine în termen de 1-2 zile lucrătoare după clearance-ul de plată.

Livrarea se face direct din China prin poșta aeriană înregistrată cu Număr de Urmărire.

De obicei durează 10-30 de zile lucrătoare.Datorită variației de servicii poștale în diferite domenii, unele zone poate dura mai mult.

Vom accepta DHL sau alte Express, dacă aveți nevoie de a schimba metoda de livrare, vă rugăm să ne contactați în avans.

Plata:

Acceptam Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou de Plată trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Etichete: 43mm capota, 67mm capota, JJC, lenshood, umbrelă de soare, capota nikon, 62mm capota, 95mm capota, canon umbrelă de soare, capota len

Compatibil Marca NIKON
Numărul De Model 95mm la 86mm
Nume De Brand doar.acum
Calibru 95mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare