Noi fierbinte turnat prin Injecție carenaj kit pentru Honda CBR600RR 05 06 vin rosu negru carenajele set CBR600RR 2005 2006 HN30

w171484

1 505.12lei

Produs nou

Bine ați venit la nostru Aliepxress magazin!

Descriere produs Costum : CBR600RR 2005 2006 ani modelul de Culoare: Aftermarket personalizat pictat, default aceeași ca în poză.Condiție: Toate noi aftermarket non-piese OEM și găuri pre-foraj Material: plastic ABS

Carenaj Poze

Alte modele pentru acest model:

Cum sa faci vopsea personalizate pentru: (Adauga comentariu pentru vânzător)

Procesul de fabricație pentru producerea de

Transport

1)Societățile De Transport Maritim:

Deoarece caseta de peste de dimensiuni, noi nu folosim DHL sau UPS, Am suport transportul prin"EMS" Sau "e - EMS", unele țări navei prin china post air parcel.

2)timp de transport maritim:

De obicei, elementul va fi expediat după 7 zile lucrătoare de plată compensate data.timp de transport maritim de aproximativ 8-12 zile.

Deci total nevoie de 20 de zile ( trei săptămâni de la locul de comandă a sosit ușa ta) .

Cumpărătorii Internaționale - Vă Rugăm Să Rețineți:

1).Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Țările UE clienții trebuie să plătească un pic de impozite.Aceste taxe nu sunt incluse în preț.

(Aceste țări nu au nevoie să plătească orice taxe: statele UNITE ale americii,Canada,Australia, Noua Zeelandă ,Rusia, Ukrian, Belarus.)

2).Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

3).Vă rugăm să rețineți dvs. de Telefon atunci când plata.Telefon pentru expres internațional de transport maritim.

4).Cumpărătorilor Informații:

Noi ne straduim cele mai bune noastre de a oferi cele mai fiabile,la prețuri accesibile mod de serviciu de transport maritim.Dar, uneori, livrare internațională este extrem depinde de firma de curierat și obiceiurile locale/taxe.Dacă nu primi produsul la timp, vă rugăm să ne contactați imediat pentru asistență suplimentară.Vă mulțumesc pentru înțelegere.

Abou element

Toate produsele comercializate de noi sunt descrise la cele mai bune de abilitatile noastre, cât mai exacte posibil, și cu cea mai mare conștiinciozitate din partea noastră.

Cu toate acestea, pentru a evita eventualele omisiuni, respectuos solicit ajutorul dvs. în a ne ajuta pentru a face acest lucru o tranzacție reciproc satisfăcătoare de BINE revizuirea element descriere și fotografii, și de a pune toate întrebările ÎNAINTE DE LICITARE.

Client Satisfăcătoare

1. Nu ezitați să ne contactați oricând înainte și după achiziție, ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.

2. Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

3. Eu sunt aici și gata pentru a ajuta cu orice întrebări sau nelămuriri pe care le-ar putea avea înainte sau după cumpărare.

4. Scopul meu este de a face sigur că sunt un client fericit și plăcută la cumpărături cu noi.

Feedback-ul:

Dacă sunteți mulțumit cu achiziția și total service, comentariul tau este foarte important în succesul nostru în afaceri.Vă rugăm să luați un minut pentru a ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare Rating de 5 stele .

Dacă aveți de gând să ne dea un neutru/negativ feedback-ul, vă rugăm să mesaj de la noi imediat , astfel încât să putem face tot posibilul pentru a rezolva problema.

Etichete: mic cravată, camera pad umăr, foto etapă, filtru albastru ecran, bt mic, boom-ul de căști cu microfon, cutie mic, microfon motorola moto, flex j6, mircofon

Motobike Face Honda
Nume De Brand YEAHTEAM
Origine NC(de Origine)
Turnare Injecție
Tip De Material Plastic
Vopsit Da
Vopsea personalizate Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare