FURA CAT Cizme de Iarna pentru Femei Glezna Cizme a Subliniat Toe Nit Toc Gros Pu Botas feminino Alunecare pe Pantofi Femei mujer B1049

w171163

120.21lei

-98.32

218.53lei

-44 %

Produs nou

Timp De Transport Maritim

Transport gratuit va fi trimis prin China Post air mail,și EMS/DHL/UPS/TNT/FedEx sunt disponibile dacă faceți cerere pentru sosirea în termen de 3-9 zile de lucru,dar trebuie să plătească un pic costul de transport maritim.Mai jos este normal transport interval de timp după ce trimite,în sezonul de cumpărături,poate exista o mică întârziere de către autoritățile vamale,pls vă rugăm să rețineți.

Regiunea de Transport Agent Livrare statele UNITE ale americii/Canada China Post 10-25 zile lucrătoare UK/IR/Vest-Europene, China Post 10-25 zile lucrătoare Est-Europene, China Post 10-35 zile lucrătoare Orientul Mijlociu China Post 10-35 zile lucrătoare Australia/Noua Zeelandă China Post 10-35 zile lucrătoare Asia Țara China Post 10-30 zile lucrătoare Africa Țara China Post 10-45 zile lucrătoare America de Sud China Post 10-45 zile lucrătoare Politica de Returnare

Dacă nu sunteți mulțumit cu elementul pentru orice motiv, puteți să ne contactați în termen de 3 zile de la primirea element și returnați-l în termen de 7 zile pentru o rambursare completă.Elementul ar trebui să fie în aceeași stare în care a fost livrat la tine.Vă rugăm să rețineți că costul de transport maritim este nerambursabil.Feedback-ul

1.Dacă aveți și place produsele noastre, feedback-ul pozitiv este foarte apreciat și vă mulțumim pentru sprijinul dumneavoastră.

2. Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi negativ sau neutru, fiți siguri că le rezolva în cel mai bun mod.

FAQ: Q:Cum pot plăti pentru meu de cumpărare?

O: acceptam urmatoarele metode de plata: Boleto,Visa,MasterCard,QIWI,Western Union,Maestro card de debit,WebMoney și transfer bancar.

Î:trebuie să plătească taxă de import?

A:Vom încerca să declare parcelă în preț scăzut fel de cadou pentru a încerca să evite taxa mare pentru tine.

Q:Cât de mult costă pentru a navei în țara mea?

Cele mai multe țări pot obține freeshipping prin Chinapost,dacă mai mult de 2kg poate întreba serviciul nostru pentru a proiecta un caz planul de transport maritim.Î:există vreun Număr de urmărire pentru postul meu?

O: Da, am livrat fiecare comanda cu Numărul lor de Urmărire, și puteți vizualiza starea expediere pe correseponding-ul.Î:acest produs veni cu caseta?

O: În scopul de a evita impozit mare pentru tine, în mod normal, vom alege elemente cu sac de bule, care pot proteja elementele de bine.Dacă speri la pachet cu alte pachete cum ar fi box,poate contact cu serviciul nostru este ok.Î:eu sunt un Dealer,am dori să cumpere mai multe bucăți de produs, ceea ce este prețul en-gros?

R: Bună ziua,vă mulțumim pentru cererea dvs., dacă doriți să cumpere cantități mari, vă rugăm să trimiteți e-mail sau lăsați-ne un mesaj, va vom oferi cel mai bun pret, multumesc!

Vă rugăm să faceți clic pe "Adăugați la Listă Magazin" (stânga a acestei pagini Web) pentru a adăuga magazinul nostru la favorite și de a fi VIP,atunci puteți fi ușor pentru a verifica noul nostru stiluri și ordinele tale.

Etichete: femeile subliniat glezna cizme de piele de căprioară, maieu femei cat, ladi pantof, apartament de pantofi femei, craciun decor 2021, mecebom bărbați, lepim, gktinoo iarna, femeii a subliniat toe glezna cizme pentru femei, animale de companie

Material De Talpa Cauciuc
Origine NC(de Origine)
Tip De Element Cizme
Toc De Tip Toc pătrat
Sezon Primavara/Toamna
Material De Sus PU
Cu Platforme No
Model Tip Solid
Numărul De Model B1049a
Ax 7cm
is_handmade Da
Materiale De Captuseala Catifea
Tip De Închidere Slip-On
Numele Departamentului Adult
Nume De Brand FURA CAT
culoare Negru Galben Gri
Cizme Tip De bază
Material Ax PU
Forma De Deget A Subliniat Toe
Dimensiune 34-46
Înălțime toc 5.5 CM
Element De Moda Nit
Boot Înălțime GLEZNA
Înălțime Toc Mare (5-8cm)
Branț Material PU
Se potrivesc Se potrivește în adevărată mărime, ia-ti de dimensiuni normale

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare