Okeytech 1 BUC Original KEYDIY Mini KD Generator Cheie Telecomenzi Suport pentru Android Face Mai Mult de 1000 de Auto Telecomenzi

w170890

95.35lei

-40.88

136.23lei

-30 %

Produs nou

Okeytech 1 BUC Original KEYDIY Mini KD Generator Cheie Telecomenzi Suport pentru Android Face Mai Mult de 1000 de Auto Telecomenzi

Notă : Acest MINI KD numai de sprijin dispozitiv Android acum ,și este la distanță generator,nu se poate programa de la distanță.

Mini KD Keydiy Cheie de la Distanță Filtru Generator de Mini KD are în jur de o sută de mii de utilizatori,și există mai multe than20,000 de utilizatori activi de zi cu zi.KD-ar fi mulțumit să se conecteze manufatures și lăcătuși,ca au produse de mare calitate pentru a arăta utilizatorilor,putem oferi Aplicația noastră,baze de date și orice alte putem ajuta,complet gratuit.Producătorii care au resurse vă rugăm să comtact noi,Fiecare individ sau grup cu dezvoltarea capabiiity are posibilitatea de a participa în gilbal concurenței.

MINI KD Repere:

1.Conectați Telefonul Mobil direct pentru a genera o cheie de la distanță

2.Mici: Chiar mai mici decât B01 cheie de la distanță

3.Lumina: Numai 26g.O cheie de depozit în buzunar

4.Rapid: Doar 6s" necesare pentru a genera o cheie de la distanță

5.Pe scară largă: Poate genera chei pentru mai mult de 1000 de masini

6.Convenabil: Poate lucra cu cele mai multe dispozitive Andriod & dispozitive IOS

7.Ușor actualizarea: actualizarea Gratuit pentru totdeauna

8.Low-Cost: Costuri chiar mai mici decât un programate de la distanță cheie

Suport Auto Lista :

pentru Audi ,pentru Baojun ,pentru Bcahy ,pentru Benjin Auto , pentru Benz , pentru Besturn , pentru BMW , pentru BYD , pentru Cadillac , pentru Chang-o , pentru Changfeng Motors , f sau Changhe, pentru Chevrolet , pentru Chrysler , pentru Citroen , Daihatsu , pentru Dongfeng , pentru Faw , pentru Fiat , Ford , pentru Garaj , pentru Geely , pentru GMC , pentru Marele Zid de Automobile , pentru HaiMa , pentru Hawtai Motor , Honda , Hyundai , pentru Isuzu , Iveco, pentru Jaguar , pentru Jianghua , pentru Kia , pentru Land Rover , pentru Lincoln , pentru Mahindra , pentru Mazda , pentru MG , Mitsubishi , pentru Nissan , pentru Opel , pentru Peugeot pentru Citroen DS , pentru Porsche , pentru Proton , Renault , pentru Saipa , pentru Samand , pentru Scaun , pentru Skoda , pentru Ssangyong , Subaru , pentru TATA , pentru Toyota, Lexus , Volvo, VW, pentru Zhongxing

Dacă vrei să știi detaliate masina listă,vă rugăm să scanați codul QR în imagine, apoi descărca Aplicația sau puteți merge la google play pentru a căuta Mobile "KD" pentru a descărca APLICAȚIA.

MINI KD instrucțiunile:

Pasul Unu: Scanați codul QR pentru a descărca Mobile App KD.

Pasul Doi:Conectați telefonul Android sau alt sistem Android dispozitiv.

Pasul Trei:Conectați KD de la distanță.

Pasul Patru:Alege de la distanță aplicația, apoi să-l genereze.

Lista De Pachete:

1 X MINI KD

1 X B Serie Control De La Distanță

1 X Telecomanda Pin Remover (NU includ telefon)

Transport

1.Va garantam pentru a livra produsele în termen de 24-72 de ore după confirmarea plății, cu excepția vacanță.

2.Am expediat prin China post,HKpost EMS,DHL,Fedex,în funcție de alegerea ta, atunci când plasarea de comenzi .

3.Dacă nu ați primit elementul după 45 de zile,vă rugăm să nu ezitați să ne contactați.Vom face toate eforturile noastre de a rezolva problema.

4.Noi nu suntem responsabili pentru întârzierile cauzate vamale,taxe de Import,impozite sau alte customscharges.

Garanție

1.Toate elementele au 1 an garanție.DACĂ achiziția nu îndeplinesc calitate comercială, adecvare la scop sau se potrivesc descrierii, putem asigurați-vă că problemele sunt rezolvate .

2.Pe nedrept-a trimis materiale, vă Rugăm să ne contactați în 48 de ore de la livrare.Noi vom organiza pentru a oferi elementele corecte sau de a reveni toate dvs. de plată.

3.Pentru defecte sau defecte produse,vă rugăm să luați fotografii sau clipuri video,ne-ar retrimite sau de restituire după confirmare.

putem furniza, de asemenea, diverse cheile de la mașină,transponder chips-uri și lăcătuș pentru diferite marci auto.dacă sunteți intereasted în oricare dintre produsele,vă rugăm să nu ezitați să-mi cantact.suntem foarte bucuroși să se stabilească pe termen lung relație de afaceri cu tine.Mai multe produse, vă rugăm să contactați-mă, eu vă va oferi cea mai buna oferta.

Etichete: cheie keydiy, kd900, carplay tv, lansarea android, carlinkit carplay wireless, android auto dongle, kd, cheie auto reader, carplay nbt, KEYDIY

Nume De Brand OkeyTech
Țara/Regiunea de Mașină Fabricarea China
Numele mini kd
Tip De Material PVC de înaltă calitate
Caracteristică Auto Cheie Programator
Schimb Numărul Parte mini kd
R/C Funcție Cu
Numarul Parte Mini KD Generator Cheie Telecomenzi
Înălțime Element 10cm
Personalizare Da
Se Potrivesc Pentru pentru Android & IOS Sistem
tem Lungime 25cm
Transport 1-3 zile
Caracteristici Speciale Generator Cheie
Caracteristică 1 Suport mai mult de 1000 de auto telecomenzi
Greutate 0.1Kg
Versiune Hardware Noi
Altă Parte Numărul Auto Cheie Programator

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare