Primavara Toamna Femei coreene Casual Ciudat Fata de Hip-Hop de Moda Casual Sport Alfabetul Broderie Stil Harajuku Costum din Două piese

w17061

41.53lei

-31.33

72.86lei

-43 %

Produs nou

[xlmodel]-[foto]-[0000]

[xlmodel]-[custom]-[46131]

[xlmodel]-[custom]-[8888]

1.Acceptam plata doar prin www.videoprint.ro numai.

2.Vom livra doar articole la adresa de livrare confirmat în www.videoprint.ro, deci vă rugăm să confirmați adresa înregistrată .

3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

1.Elementul va fi trimis în mod normal în termen de 48 de ore după ce plata a fost procesată,și poate întârzia pentru unele cazuri,cum ar fi week-end,sărbători locale sau alte situații speciale ,înțelegerea dumneavoastră este de apreciat .

2. Element de transport numărul de urmărire va fi sfătuit cu tine.Vă rugăm să păstrați contactul cu poștal local după ce obține numărul de urmărire.Articolele vor fi expediate prin China Post Air Mail, despre 15-60 de zile lucrătoare puteți primi articol.Vă rugăm să ne contactați în primul rând, dacă nu primiți element pentru mai mult de 45 de zile.Vă mulțumim pentru înțelegere.

3. Susținem, de asemenea, rapid de livrare prin "EMS", "DHL" "UP" (trebuie cost suplimentar).

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta, deoarece este primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile,acesta este considerat ca fiind folosit ,în acest caz , nu vom accepta returnarea sau schimbul.

Toate produsele returnate trebuie să fie în aceeași condiție ca ea să vină la tine,fără zgârieturi sau alte daune probleme si cu ambalajul original.te rugăm să ne oferi numărul de urmărire de transport maritim, motiv specific pentru a reveni,și ID-ul www.videoprint.ro.

Pentru a returnat taxa de transport maritim ar trebui să fie plătite de către cumpărător în cazul în care elementul este nici o problemă ,dar în cazul în care elementele trebuie să fie returnate sau schimbate ca urmare a calității sale de problemă , vom plăti pentru taxa de transport .

2.Caz de orice probleme, vă rugăm să cred că o bună comunicare poate rezolva orice problema!Noi vă va oferi cele mai bune soluții.Feedback-ul negativ nu poate rezolva orice problemă, dar va face atât deteriorarea creditului!Provoca o mulțime de probleme inutile.

Noi credem că vă puteți bucura de cumpărător experiență cu noi.Dacă sunteți mulțumit cu achiziția dvs. și total serviciu, vă rugăm să ia un minut să ne lăsați un feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5 Stele. .Dacă vă confruntați cu orice probleme cu privire la ceva, vă rugăm să nu ezitați să ne trimiteți o anchetă și vom face noastre cele mai bune pentru a vă ajuta rezolva problema. .Dacă vă simțiți orice insatisfacție, vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne să ne dea o a doua șansă pentru a corecta înainte de a vă decide să lăsați orice feedback neutru sau negativ. .

1. Global agent recruta și picătură de transport maritim acceptate.

Noi vă va oferi informații despre produs și imagini, trebuie doar să împărtășească produsele de pe site,Social Media, după ce clientul da un ordin, vom face transport maritim și de servicii.

2. OEM și ODM Service

Oferim servicii personalizate: Designer de orientare, de selecție Materiale, culori colocare, Fabricarea.Dar au nevoie de cantitate.

3. Promovarea Brand-cooperare

Cautam cele mai bune partenere de a coopera cu afaceri la nivel mondial.

Etichete: set de toamnă, coreeană de moda de îmbrăcăminte pentru femei, coreeană costum femei, pânză de vopsea, harajuku pant, 2 buc set pentru femei fusta, coreeană set, kbd75, ursuz, costum tricot pentru femei

Lungime maneca(cm) Plin
Rochii De Lungime Glezna-Lungime
Model Tip Scrisoare
Stil Streetwear
Numărul De Model kbd
Nume De Brand YANQINGHUAN
Îmbrăcăminte Lungime Scurt
Maneca Stil Regulat
Varsta Varsta 18-35 Ani
Pantaloni Tip De Închidere Talie Elastic
Pantaloni Lungime(cm) Glezna-Lungime Pantaloni
Tip De Închidere Pulover
Guler Guler
Decor Broderie
Material Microfibra

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare