7mm Mâneci Cot Neopren Haltere Cot Pad Protector Powerlifting Dumbells Proteză de Braț Sală de Fitness, Sport Siguranță cot

w170249

48.33lei

-41.16

89.49lei

-45 %

Produs nou

Caracteristici:

1、PREMIUM 7MM COT MÂNECI (1 Pereche): Cu Neopren de 7mm Flex-Material conceput pentru un maxim de sprijin, de compresie și de stabilitate pentru haltere, powerlifting, Fitness, culturism și mai mult!

2、COT COMPRESIE si SUPORT: 3-D de design oferă un conturat pentru a se potrivi perfect în comun de compresie si caldura cu respirabilitate optimă și confort.

3、PREVENI un PREJUDICIU: mâneci Cot reduce presiunea și umflarea în activitate dovedită de a promova recuperarea musculara si de a preveni un prejudiciu.Crește performanța și încrederea instantaneu pe toate ascensoare!

4、INCASABIL ÎNCREDERE: Nivelul de sus cu precizie design construit intenționat pentru rezultate îmbunătățite pentru a sparge noul PR lui.Atac greutățile cu cald și articulațiilor strâns instantaneu creșterea puterea și încrederea pe toate ascensoare.

5、DIAGRAMĂ de DIMENSIONARE: vă Rugăm să folosiți diagramă de dimensionare în listarea de imagini pentru a comanda dimensiunea corectă.Aveți nevoie pentru a măsura adevărata dimensiune cot cu o panglică.Dacă o potrivire strâns este de dorit, vă rugăm să comandați o dimensiune mai mică decât valoarea măsurată.

Caietul de sarcini:

Nume:cot de paza

Material: neopren

Marime:S,M,L,XL,XXL

Culoare:Negru

Lista de pachete:

O pereche de cot garda

Memento cald: 1. Toate imaginile au fost calibrat profesional.Cu toate acestea, din cauza diferite de lumină ambientală și diferite echipamente de afișare Setări, fotografii și obiecte pot fi ușor părtinitoare. 2. Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu va afecta utilizarea.

Etichete: omul de powerlifting, elastic cot maneca sport, gantera neopren set, Cot, negru genunchi pad, mâneci cot sport, snowboard maneca neopren, cot sport, 5Bar, reglabil dumbells de fitness

Varsta Adult

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare