Terestre organismului animal, creatură Schiță de Perete din Portelan decorativ agățat placa ceramica artistic ambarcațiuni de fundal de decor

w170192

62.44lei

Produs nou

Nume:Farfurie Decorativa

Cantitate:

8 inch placă:1 Placa + Unghii+Primavara

7 inch placă: 1 Placa + Suport de Plastic +Inserați codul Cârlig

7 inch placă: 1 Placa + Suport de Plastic +Inserați codul Cârlig

8 inch placă:1 Placa + Unghii+Primavara

Vă rugăm să rețineți:

Din cauza noilor reguli de Rusia post de birou, atunci când face o comanda, Rusia clienții trebuie să scrie numele complet (o sunname, un nume și un nume de mijloc), sau pachete ar fi trimis înapoi.Nici numele complet, vom refuza să trimită bunuri!Multumesc!!!

Transport:

Comanda dvs. va fi procesată în termen de 4 zile lucrătoare de la efectuarea plății.Și vom încărca număr de urmărire pentru tine.

China post air mail, Eub, EMS, DHL, Fedex IE sunt disponibile.

Noi nu suntem responsabili pentru orice întârziere de ordine după expediate.Dar vom urmări cele mai recente informații pentru comanda dumneavoastră și a vă ajuta tot drumul.

Dacă nu ați primit coletul dar termenul de livrare se apropie, vă rugăm să ne cere pentru a prelungi termenul de livrare, multumesc.

Plata:

Alipay, West Union, TT, Qiwi...Toate principalele carti de credit sunt acceptate.

Restituiri și Politica de Returnare:

1. Garantam toate bunurile pe care le vinde.Noi va oferim rambursare completă sau retrimite bunuri pentru tine, dacă te-am trimis greșit bunuri, sau acesta a fost pierdut sau deteriorat în timpul transportului.

2. Fiecare întoarcere ar trebui să fie bazate pe dovezi (foto).

Feedback-ul:

Ca feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi, vă rugăm să luați câteva minute pentru a lăsa feedback-ul pozitiv (5 stele), dacă sunteți mulțumit cu produsele și serviciile noastre.De asemenea, vom face același lucru pentru tine ACUM, multumesc!

Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea o oportunitate de a rezolva problema înainte de a ne părăsi un feedback negativ.

Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă există orice întrebări și ne propunem să servească cel mai bine!

Etichete: tava rotunda din ceramica, shell placa de aur, creatura rășină, antena inima, fel de mâncare, porțelan chinezesc plăci de antichități, vas portelan, email tacamuri, drăguț placa, porțelan chinezesc

Tema Animale
Caracteristică Regională Europa
Material Email Ceramic Si

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare