Upgrade Electric Spin Scruber Turbo Scrub Perie de Curățare fără Fir Exigibilă Baie Curat cu Extensie Mâner Perie Hidromasaj

w169803

130.38lei

-6.87

137.25lei

-5 %

Produs nou

Wireless Electric Curățare Perie Podea, Perie De Bucatarie Electric Artefact De 360 De Grade Faianta Baie Decalaj Perie De Curățare

Descriere:

1. Perfect de Curățare mai Multe Sarcini --- curățare Automată de epurare pot fi utilizate în interior și în aer liber, este mare pentru curbe, faianta, chiuveta boluri, toalete, baie, usa sloturi, duș windows, se curăță, de asemenea, anvelope auto și mags bine.

2. Dure și Abrazive de Curățare --- Nostru flexibil de mucegai în fisuri și crevase, colțuri, și duș piese pentru un super-curate, fără substanțe chimice.

3. Portabil de Design fără Fir --- 360 grad de mare viteza de rotire îndeplinește nevoie de mult timp de lucru de durata pentru a curăța și șterge murdăria bine fără întrerupere.

4. SALVAȚI-vă SPATELE și GENUNCHII, Fără grăsime cot necesare.Relaxați-vă genunchii, umerii și spatele.Utilizați nostru Ușor și puternic Spin Scruber inclus de mult extensie mâner pentru a curăța strâns și greu pentru a ajunge la locurile.

5. Scruber și Curat --- Spin de Epurare poate fi folosit pentru a lucra prin intermediul săpun, mucegai, jeg, Flexibil pătrunde în fisuri și crăpături cu suprema eficacitate!

Specificatii Produs:

Nume: Electric perie de curățare

Material: rășină ABS, silicon, polipropilena, aluminiu

Tensiune / Putere: 110-240VAC 50 / 60HZ

Baterie reîncărcabilă: crom nichel 1800 mAh

Timp de încărcare: aproximativ 5 ore

Continuă timp de utilizare: aproximativ 30-40 de minute

Modul de acționare: baterie cu litiu

Revoluțiile 280-330 rpm

Dimensiune: 220x150x160mm

Produs putere: 14W

Produsul baterie: 0.6-12A

Electric curat mop + lustruire + ceara + spălare

Pachet :

1 * Electric perie de curățare

5 * Perie de cap

2 * Mâner

1 * Încărcător

1 * Instrucțiuni

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: aspirator de toaletă, b0501, perie electrica curat, perie curata, perie pentru wc cu suport, electric power perie de curățare, corp perie cu mâner, set rafturi baie, electric spin scruber perii de curățare, ilife a80 plus kit

Inlocuit cap de perie 5 * Perie de cap
Origine NC(de Origine)
Numărul De Model electrice perii de curățare
Tip Computerul Perie
Material Plastic
Caracteristică Aprovizionat
Utilizare De Curățare De Uz Casnic
Tensiune 110-240V
Stil Mână
Baterie Reîncărcabilă 1800 mah

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare