Nasedal Gravitație Dublă acțiune Mini 9cc Airbrush Unghii Vopsea Pistol de Pulverizare Machiaj Vopsea Set Fata Tattoo Art Instrument DIY 0,2 mm/0,3 mm/0,5 mm

w169756

89.45lei

-42.11

131.56lei

-32 %

Produs nou

Gravitatea Dual-acțiune Aerograf Perie cu Aer Pistol de Pulverizare Spray Vopsea Furtun de Aer de 0,2 mm/0,3 mm/0,5 mm Acul Duzei 9cc Model de Tatuaj de Arta DIY Descriere: Acest multi-propusese și gravitatea alimentare dublă acțiune perie cu aer vă permite să controlați culoarea și cantitatea de aer cu un deget, după cum doriți.Se pulverizeaza o întreagă gamă de trafalet efecte de la foarte fin la grosier texturi.Perfect pentru aerograf, model, vopsea (masina, bicicleta, motocicleta, etc.), aerograf tatuaje, nail design și mult mai mult.Dublă acțiune tehnologie: Control de culoare și cantitatea de aer cu un fingerApplications gama: aerograf, model, vopsea ( masina, bicicleta, motocicleta, etc. ), aerograf tatuaje, nail design și mult mai mult.Caracteristici: 100% de Brand nou și de înaltă calitate.Dublu-acțiune de Declanșare Aer-vopsea de Control.Ușor de manevrat.Greutate de lumină turnat pentru putere puternic.Dublă acțiune de declanșare design permite utilizatorilor pentru a determina cantitatea de aer și lichid eliberat.Oferă superb atomizare & incredibil de control.Parametri: Material: Cupru

Modul de comutare: Dual-Acțiune Duza Dia:Aerograf pe 0,2, piese de 0,3 și 0,5. Duză Standard Dia.: 0,2 mm.Cana Capacitate: 9cc.Presiune de lucru:15-50psi.Vă rugăm să Rețineți: vă Rugăm să primiți aerograf după depanare pentru cea mai bună stare, și apoi utilizați o apă curată test, atomizarea este normal, puteți utiliza.Vă rugăm să folosiți stabilitatea, dacă a scăzut pe pământ, poate afecta utilizarea de efect, sau daune.După utilizare, vă rugăm să curățați aerograf, pentru a evita înfundarea, efectul data viitoare când îl utilizați în mod normal.În scopul de a proteja elementul ei bine, un profesionist pentru a schimba ac si duza va fi o recomanda.Pentru a prelungi pistol aerograf este durata de viață, vă rugăm să curățați pistolul într-un mod adecvat:va fi mai bine pentru a curăța cu apă mai subțire, cum ar fi Alcool după vopsea de apă.vopsea de ulei ar trebui să fie curățate cu ulei mai subtire ca acetat de etil.

Probleme Și Soluții: 1. Probleme:Vopsea duza de scurgere sau stare anormală de spray.Motiv: acul este îndoit sau deformat.Soluții: schimbarea de accesorii/piese.Motiv: conexiune Slabă de duza si ac.Soluții: Open Standard-Mâner de Reglare, slăbiți ac strângere net, apoi utilizați acul atinge duza înainte și înapoi; înșurubați strâns acul de strângere net. 2. Probleme:nu a Putut spray sau rău atomizare.Motiv: duza înfundată.Soluții: curățați duza de solvent.Motiv: acul de strângere net este liber.Soluții: Open Standard-Mâner de Reglare, slăbiți ac strângere net; scoateți acul și pune-l înapoi,repetați această acțiune de câteva ori ;înșurubați strâns acul de strângere net.Motiv: buton de operare nu funcționează.Soluții: Open Standard-Mâner de Reglare, slăbiți ac strângere net; scoateți acul și pune-l înapoi,repetați această acțiune de câteva ori ;înșurubați strâns acul de strângere net.Aplicații: Comercial arte,ilustrații,retusari foto,hobby și meserii.Cum Pentru A Pulveriza: 1.Umple de lichid în cană după subțierea în mod corespunzător. 2.Țineți aerograf ușor în mână. 3.By apăsând pârghia principală,un flux de aer care iese.Apoi trage-l înapoi, treptat, de Culoare atomizare. 4.Spray-ul de model este în conformitate cu distanța între suprafața de lucru și o perie cu aer. 5.Pentru linie fina de pulverizare,scoateți capacul acului și țineți perie cu aer lângă o suprafață de lucru.Întreținere: 1.Goli ceasca de lichid și se spală cu apă sau solvent cu o perie. 2.Umple cana cu apă sau solvent,apoi blochează capacul acului cu un deget și de pulverizare.Fluxurile de aer înapoi în duza pentru a curăța vopsele rămas perie cu aer.

Caracteristici:

Multi-scop gravity feed aerograf, ușor de manevrat, și furnizarea de super atomizare și incredibil de control.

Dual-acțiune de declanșare design, permite utilizatorilor pentru a determina cantitatea de aer și de culoare lansat cu doar degetele mișcări.

Inclusiv ace și duze în 3 dimensiune: 0.2 mm/ 0,3 mm/ 0,5 mm, pentru a satisface mai bine nevoile dumneavoastra.

Fabricat de înaltă calitate, material cupru, cu compact și suprafață netedă, durabil și rafinat.

Gamă largă de aplicații, perfect pentru modelul de vopsire prin pulverizare, tatuaj, decor tort, frumusete de unghii, machiaj, etc.

Vine cu un furtun de aer, de aproximativ 1,8 metri în lungime.

Notă:

0,2 mm ac și 0,2 mm duza sunt instalate în pistol aerograf deja.

Vă rugăm să debug aerograful pentru cea mai bună stare, și apoi utilizați apă curată pentru a testa, asigurați-vă că atomizarea este normal înainte de al utiliza.

Etichete: echipa aerograf, aerograf vopsele, pictur, pentru hilda, arta unghiilor, instrument de mână, aerograf, compresor aerograf cu, dh cuie, pistol de jucărie

Nume De Brand Nasedal
Cupa Volum 9cc
Numărul De Model NT-180K
Putere Tip Pneumatice
Utilizare DIY acasă
Tip Alimentare Greutate
Cerere Vopsea Pistol De Pulverizare
Nu-Sarcină De Viteză NICI unul
Tip Alte
Diametru Duza 0,3 mm

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare