Nou
JAPONIA PĂUN DIAL grosime ecartament 0,001 mm Grosime Cadran Tester G-6C PĂUN Grosime de Masă

JAPONIA PĂUN DIAL grosime ecartament 0,001 mm Grosime Cadran Tester G-6C PĂUN Grosime de Masă

w1693

718.80lei

-37.83

756.63lei

-4 %

Produs nou

JAPONIA PĂUN DIAL grosime ecartament 0,001 mm Grosime Cadran Tester G-6C PĂUN Grosime de Masă

Informații Despre Produs

Nume: Ac placă de grosime ecartament / lere

Origine: Japonia

Brand: PĂUN (Japonez Păun)

Model: G-6C

Sonda stil: 5mm metal avion

Minim de citire: 0,001 mm

Măsurare adâncime: 20mm

Aplicabile industrii: textile, film, hârtie, aur, metale și alte elemente de măsurare a grosimii, prelungit tip de braț cu o mai mare adâncimea de măsurare.

Principiu: într-o anumită zonă și o anumită sarcină, măsurată grosimea obiectului.Indicatorul de măsurare a grosimii poate fi folosit ca bază pentru măsurarea ite.

Caracteristici:

Noi thinkness manometre cu 0,001 mm gradații.Nou dezvoltat cadru special minimizează verificarea erorilor care rezultă din variațiile de temperatură.Punct de referință Zero va rămâne precisă chiar și după multe ore de utilizare sau schimbări extreme de temperatură.

Instrucțiuni de utilizare:

1. Calibra: Înainte de măsurare, apăsați maneta cu o cârpă moale sau lentile de hârtie pentru a șterge două suprafețe de măsurare, țineți ceasul cadru vertical, eliberați maneta, face două suprafețe de măsurare naturale de contact, observa dacă indicatorul cu cadran este , Aliniați zero, dacă există o schimbare, vă rugăm să rândul său, inelul exterior, așa că mare pointer la zero.

2. Măsura: Apăsați maneta, obiectul măsurat pe cele două măsurare verticală între deține uita-te la cadru, relaxați-vă maneta, astfel încât cadran punct cădea în mod natural, puteți măsura grosimea materialului.

3. Calibru de grosime de citit: cadran indicator pentru fiecare cu celule mici este de 0,01 mm, în măsurarea de mai puțin de 1 mm grosime a materialului, puteți vedea direct valoarea pointer-ului.Dacă indicatorul este de 40 mm, 0.4 mm; dacă valoarea măsurată grosimea materialului este mai mare de 1 mm, citire depinde de numărul de mare de indicatori, plus mici pointer la întreg (mic pointer pentru fiecare cadru este de 1 mm).Cum ar fi o mare pointer la 45 de ani, un mic indicator între 1 și 2, real grosimea materialului este de 1.45 mm.

Păun grosime ecartament de utilizare măsuri de precauție:

1. cadranul indicator trebuie să fie măsurată perpendicular pe nivel, nu se poate răsuci de măsurare, de gravitatea cauzate de eroare de măsurare.

2. instrumentul în interiorul mecanice, piese de schimb, vă rugăm să rețineți că de șoc.

Etichete: perie de nailon franceză, perie sprânceană pieptene, pensula e fata tricou, perie de păr baie, perie de par frize, pelerine nissan latio, pelerine scaun audi a3, capilar pix roz, capilar hârtie a4

Precizie 0.001 mm
Numărul De Model G-6C
Tip dial grosime ecartament

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare