Bărbați Sling Geanta din Piele Piept de Umăr Crucea Corpul Pungă Rezistentă la Apă și Anti-Furt Pentru a Călători Drumeții Școală

w169234

104.59lei

-15.62

120.21lei

-12 %

Produs nou

body { font-size: 75%; color: #000; font-family: Open Sans,Arial,Helvetica,sans-senif,SimSun,"宋体"; line-height: 1.3; } dl { margin: 0px; width: 480px; float: left; } dt { width: 100px; height: 15px; float: left; } dd { width: 240px; height: 15px; float: left; } dl dt { margin: 0px; line-height: 22px; culoare: #474747; font-size: 14px; font-family: tahoma; } #produs-desc { width: 100%; height: 209px; } #descriere { width: 100%; height: 50%; } #detalii { width: 100%; height: 50%; } .ui-cutie-titlu { height: 30px; font-size: 15px; font-family: tahoma; font-greutate: bold; background-color: #ddd; text-ancora: moșteni; padding-top: 8px; margin: 0px; } .ui-cutie-body { margin: 0px; } #tbspecifics { border-right: 1px solid black; border-bottom: 1px solid black; } #tbspecifics tr { height: 30px; } #tbspecifics td { width: 100px; border-left: 1px solid black; de frontieră-top: 1px solid black; }

100% BULLCAPTAIN autorizat Oficial !

Acest mic sling rucsac este fabricat de înaltă calitate, rezistent la apă din piele.Compartiment principal cu 2 buzunare interioare pot potrivi perfect iPad Mini, kindle mici notebook-uri, telefon mobil etc. Rucsacul este reglabil curea de umăr poate ajuta să poarte confortabil.Acesta este un material durabil, versatil și ușor rucsac, care este mare pentru activitățile de zi cu zi.

100% GENUINE piele de VACĂ din PIELE: mesagerul sling bag este fabricat de înaltă calitate full-cereale din piele, care este moale ,durabil și rezistent la apă.Elegant și elegant mercerizat tesatura căptușeală proteja umpluturi bine.

Acest piept geanta este un mini rucsac, dar este o dimensiune mare pentru a lua pentru o excursie de o zi sau de cumpărături.Geanta poate fi purtat cu inel D sau curea de umăr ajustabilă.

Mai MULTE de STOCARE SCOP SLING BAG: Kindle.Magnet catarama husa este perfect pentru ochelari de soare,umbrele de soare.Fata & Spate buzunare cu fermoar sunt foarte bune pentru diverse obiecte mici.

DEZECHILIBRU RUCSAC POARTĂ STILURI: Aceasta geanta rucsac este un 3 way sac, ai putea purta în piept ca bag/ geantă de umăr / geanta crossbody.E sigur , elegant, la îndemână, ușor și confortabil.

ELEGANT si DESIGN VERSATIL:Pungi sunt de înaltă performanță, multifuncțional saci care se umplu mai multe roluri.Este perfect pentru mersul pe jos/deplasare/ciclism/drumeții/muzee/parcuri tematice și de zi cu zi utiliza.De asemenea, este un cadou minunat pentru toată lumea.

Caracteristică:

Dimensiune: 30.0 cm * 15.0 cm * 8.0 cm

Material: piele naturala

Dimensiune: 5.9 inch*11.8 inch*3.2 inch (L*H*W)

Greutate: aprox. 18oz (520g)

Culoare: Black / Chestnut brown

Lungimea curelei: aprox. 51inch

Structura Internă:

1* principal cu fermoar, compartiment spatios cu 1 interior buzunar cu fermoar si 1 interior slide-in buzunar pentru telefoane, portofele ,cărți, Kindle, iPad(de Până la 9,7 inch.

1* ușor glisați-o în buzunar cu un cablu pentru căști gaura si magnet cataramă de aproximativ 8 cm adâncime pentru ochelari de soare în cazul în care, sticle și umbrele de soare.

Structura Externă:

1*buzunar cu fermoar în partea din față a capacului pentru bilete, pașapoarte sau 3.5 inch portofele & cartelei.

1*buzunar cu fermoar pe spate pentru bani, portofele, chei, carduri de IDENTITATE.

Cum de a Menține Sling Rucsac?

Te rog, nu-și spală cu detergent lichid sau înălbitor.

Curățați cu o cârpă umedă, dacă este necesar.

Se spală Separat, pentru a evita colorarea.

Pachetul Include:

1 * Sling Rucsac

Doar cele de mai sus pachetul de conținut, alte produse nu sunt incluse.

Notă: Lumina de fotografiere și afișează diferite poate provoca culoarea elementului din imagine un pic diferite de cele reale.Măsurarea permis de eroare este +/- 1-3cm.

Etichete: geanta taur căpitanul, alb mens geanta crossbody bărbați messenger, domn sac de mesager, mio pernă, de sex feminin valiza, dior shoulderbag bărbați, oamenii abs geanta, anti furt de mașini, BULLCAPTAIN, geanta barbati de umar

Origine NC(de Origine)
Decor NICI unul
Ocazie Versatil
Forma perna
Tip De Element Genți de mână
Material Principal Piele Naturala
Genți De Mână De Tip Saci De Messenger
Model Tip Solid
Exterior NICI unul
Numărul de Mânere/Curele Single
Tip De Închidere fermoar
Gen BĂRBAȚI
Nume De Brand BULLCAPTAIN
Duritate MOALE
Materiale De Captuseala Poliester
Stil vintage
Numărul De Model piept geanta
Interior Nu De Buzunar

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare