WiFi Smart Switch Usa De Garaj Controller Compatibil Deschizător De Uși De Garaj Telefon Inteligent De Control De La Distanță Calendarul Funcția De Control Vocal

w168987

108.94lei

-42.35

151.29lei

-27 %

Produs nou

WiFi Smart Switch Usa De Garaj Controller Compatibil Deschizător De Uși De Garaj Telefon Inteligent De Control De La Distanță Calendarul Funcția De Control Vocal

Notă: sursa De alimentare este de 5V DC, și adaptorul de alimentare /cablu Micro USB nu sunt incluse în pachet.

Privire de ansamblu:

Acest produs este un WiFi smart switch sprijină controla de la distanță deschizător de uși de garaj și să monitorizeze starea ușă în orice moment și de oriunde în lume prin intermediul APP eWeLink pe Android/iOS dispozitive mobile.Acesta dispune de control vocal pentru Amazon Alexa și pentru Google Acasa IFTTT, dispozitiv de partajare, și puteți seta, de asemenea, cronometre pentru a activa/dezactiva usa de garaj, care face casa ta inteligent.

Caracteristici:

【Rândul său, la distanță on/off】 Cotitură tau existent pe rețea WiFi și deschizător de uși de garaj într-un singur dispozitiv inteligent, atunci puteți deschide și închide ușa de la garaj printr-un simplu clic de pe telefonul smartphone.

【Calendarul Programe】 puteți seta programul și cronometre pentru a deschide și închide ușa de garaj.Gestionați usa de garaj cu ușurință.

【Control vocal】 Se poate realiza control vocal pentru Amazon Alexa/Echo, pentru Google Home/Cuib IFTTT, foarte convenabil.

【Dispozitiv de Partajare】 puteți să-l împărtășească cu familia și prietenii sau vizitatorii, DESIGUR, puteți lua înapoi permisiunile în orice moment.

【Record istoric】 puteți verifica usa de garaj deschiderea sau închiderea de înregistrări de istorie de pe APP dvs. pentru a asigura siguranța de garaj.

Caietul de sarcini:

Putere de Alimentare: DC 5V

Actiune: 3-15mm

Standard Wireless: IEEE802.11b/g/n

Tip Wireless: 2,4 GHz, nu suport 5G

Telefon mobil: eWeLink Pentru android & IOS

Control Vocal: Suport

Instalare: cu Suruburi/Autocolante

Lungime cablu: 5M

Material: ABS+PC

Temperatura De Lucru: -10℃ ~ 50℃

Element Dimensiune: Aprox. 6.1 * 4.5 * 2.2 cm (L*W*H)

Element Greutate: Aprox. 31g / 1.1 oz

Dimensiuni Ambalaj: Aprox. 15.5 * 11.2 * 4.5 cm / 6.1 * 4.41 * 1.77 în

Greutate Pachet: Aprox. 215g / 7.58 oz

Ușor De Instalare:

Alimentați dispozitivul cu DC 5V adaptor si cablu micro USB.

Conectați Red & Black fire la deschizator de usi de garaj: Pune fiecare capăt la aceleași terminale ca peretele butonul de fire sunt terminate cu.

Conectați senzorul și instala constantă pe usa garaj cu șuruburi/autocolante/consolă și așa mai departe.

Controla dispozitivul de pe telefonul tău inteligent.

Lista De Pachete:

1* WiFi Smart Switch Deschizător De Uși De Garaj

1* Set de Accesorii de Montare

1* Cablu De Conectare

1* Manual De Utilizare

Etichete: ușa panoului de control, inteligent de deschidere a ușii wic, comutator wifi, olide leagăn electric de deschidere a ușii, 207 ușă de control, alunecări de deschidere a ușii, mi a deschis usa wifi, ușa motor, cortina comutator tuya, încuietoare portieră deschizator wifi

Numărul De Model Wifi smart switch
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare