20LED casă din Lemn în Formă de Șir de Lumina Lumina de Crăciun Decor Nunta Șir Led Lumini de Craciun cu Led-uri de Lumină Pentru Petrecerea de Crăciun Garland

w168985

70.98lei

Produs nou

10LED Casa în Formă de Șir Led Lumina Cadou Pentru Interior Decorare Camera Fata Decorative String Nunta Petrecere Ghirlanda

Caracteristici Principale:

- Luminoase de culoare și de economisire a energiei

- Casa formă de proiectare, de creație și de noutate

- Decorative LED lumini șir de festival, petrecere sau etapa

- Fabricat din material de înaltă calitate, rezistent la utilizare

- Poate fi folosit pentru decorarea acasă sau scena în aer liber de decorare

- Ușor de utilizat

- Lungime cablu: 1.5 m

Casa - dimensiune: 5.5 x 4 x 6,5 cm

- Alimentare: 2 x baterie AA (nu sunt incluse)

- Tensiune: 3V

- Cantitatea de LED: 10

- Temperatura de culoare: 2700 - 3500K

- Rezistent la apa IP22

Material: Lemn

LED Cantitatea: 10

Sursa de alimentare: AA

Caracteristici: Rezistent La Apa

Potrivit pentru: Expoziție de Vacanță,Decor,Decor Acasă,Lumina de Noapte,Petrecere

Greutate pachet: 0.340 kg

Dimensiune pachet (L x W x H): 20.00 x 10.00 x 12.00 cm / 7.87 x 3.94 x 4.72 inch

Pachet:

1 buc Led-uri Casă din Lemn Șir LED Lumina (fara baterii)

Din cauza efecte de iluminare, monitor luminozitatea , contrastul, etc, ar putea exista unele mici diferențe în tonul de culoare al imaginilor și elementul real.

Ai putea trimite-mi e-mail orice întrebare de produse și vă vom răspunde în primul timp.Vă rugăm să ne anunțați că sunteți mulțumit cu achiziția dvs. de a părăsi feedback-ul pozitiv.Vă rugăm să ne contactați înainte de a ne lăsa feedback-ul negativ, comunicarea rezolva 99,99% din probleme, ne pasă de fiecare client.Ne va lăsa un feedback-ul pozitiv atunci când ai lăsat-o pentru noi.

Acceptam Visa, MasterCard, MoneyBookers, Western Union, WebMoney, Qiwi Wallet și Transfer Bancar.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

Asigurați-vă că ați completat toate detaliile, cum ar fi persoane de contact, adresa, codul poștal și numărul de telefon atunci când completarea cumpărătorului informații.

Dacă aveți orice întrebări atunci când veți plăti pentru el, vă rugăm să nu ezitați să contactați cu mine.Sunt bucuros să vă ajute.

Adresa de livrare Am expediat doar la adresa la care este furnizat de www.videoprint.ros .Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de livrare.(Dacă ești din Rusia , vă Rog lăsați-vă numele complet .Este foarte important) nu Suntem responsabili pentru gresita sau nelivrată (APO/FPO) adresa .Metode de transport Noi sunt coopereze cu www.videoprint.ro Standard de Transport maritim sau prin recomandată (China Post Air Mail sau alte e-Mail de Aer).Vom selecta rapid și de încredere metodă de transport pentru clienții noștri dragi.Salva pe de transport maritim și în condiții de siguranță la livrare este scopul nostru.Timp de transport maritim Vom pregăti și ambalaj pachet cât mai curând posibil după ce ați făcut plata.În timpul transportului Timp, Vom urmări informații de transport maritim și trimite informații pentru a vă în timpul timp de transport maritim.Vă rugăm să acorde o atenție la mesajul de informații.Taxe de Import, impozite și taxe în cumpărătorului țară nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de a cumpara. 1. Noi oferim 30 zile garantie pentru acest produs. 2. Cumpărătorul trebuie să ne contactați în termen de 3 zile după livrat, dacă doriți să facă schimb de defecte sau incorect elementele livrate. 3. Cumpărătorii au 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de retur de la data la care ați primit pachetul.În cazul în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat a fi utilizate și nu vom emite o rambursare sau înlocuire.Nu există nici o excepție; în plus, costul de livrare va fi suportat de către cumpărători. 4. Toate produsele returnate trebuie să fie în ambalajul original, și trebuie să ne furnizați numărul de urmărire, precum și să specifice motivul de returnare sau de restituire.

Etichete: baterii garland, crăciunul garland, de crăciun iluminat electric, crăciunul, craciun lumini de decor, chalet, LED String, decor cu led, de crăciun iluminat, craciun perdea de lumini

Iluminat Exterior led lumini de decor
Tip Baterie AA
Certificare ce
ghirlanda de crăciun lumini ghirlanda
Cactus CONDUS de Argint Cupru Zână string șir de lumină
șir de lumini led lumini șir baterie
șir de lumini de basm ghirlanda led-uri
Este Estompat No
Ocazie Camera De Zi
Nume De Brand SHHE
Cap De Serie 20-50 cap
steaua de mare a CONDUS Șiruri de Lumini de crăciun Bile Decorative
șir de lumini cu led-uri Ghirlanda șir de lumini
Lumina LED-uri Fairy Șir De Lumini
Sursa De Alimentare AC
Distanță De Iluminat 1-5m
Numărul De Model AE11805XMWDCWW320
led lumini de decor Lumină De Crăciun
Plug Coada Da
led lumini șir acumulator Uscat Lumină În Aer Liber
Lumina Led-uri de Crăciun led lumini șir
Plug Type UE Plug
șir de iluminat cu led Zână De Iluminat
a condus steaua de mare lumina Ghirlanda de lumini
culoare Alb
Muzica NICI unul
Vacanta Numele De crăciun
Utilizare Vacanta
Lungime 200cm
Corpul Material Plastic
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Caracteristici Casa Din Lemn Cu Led-Uri Zână Șir Lumina
ghirlanda lumini în aer liber
Este De Becuri Incluse Da
Tensiune 220V
Garanție 3 Luni

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare