Exterior Impermeabil Fotografie Rucsac aparat Foto DSLR Ceara Vopsea Panza Video Digital Photo Bag Caz GDeals

w168963

277.84lei

-78.35

356.19lei

-21 %

Produs nou

corpul, td, th { font-family: arial, helvetica, sans-serif; font-size: 12px; color: #636363; } body { margin-left: 0px; margin-top: 0px; margin-right: 0px; margin-bottom: 0px; } a { color: #636363; text-decoration: none; } a:hover { text-decoration: none; color: #636363; } a:active { text-decoration: none; color: #636363; } i { color: #BD1A1D; font-style: normal; font-greutate: 700; } Exterior Impermeabil Fotografie Rucsac aparat Foto DSLR Ceara Vopsea Panza Video Digital Photo Bag Caz GDeals

Nota 1:Vom păstra confidențialitatea datelor dumneavoastră în condiții de siguranță și nu va dezvălui nici o informație privată.

2:vă Rugăm să ne contactați dacă aveți orice întrebări.După echipa de vânzări vă va oferi o soluție perfectă în prima dată.

Produs Caietul De Sarcini: Caracteristici:

Material: confectionat din piele de calitate, tratata cu ulei de ceară , are un luminos aspectul și este rezistent la apa si rezistente la ulei.Este mai rezistent la uzură și ușor pentru a menține aspectul original.

Panza rucsac din piele, rezistent la apa si cerate, robust maro din piele clapa de top si curea , curea top, funcțional buzunar, design clasic, mereu în trend.

O combinație de sac de aparat de fotografiat și de petrecere a timpului liber rucsac, cu exterior durabil și căptușit anti-șoc interior, se poate proteja aparatul de fotografiat împotriva daune, praf și zgârieturi

La separator detașabil vă permite să împartă sac în funcție de nevoile dumneavoastră , trepied Detașabil curea , satisface nevoile dumneavoastra.

Confortabil sistem de transport și de încărcare-poartă design permite fotografilor să surprindă scene minunate.

Suficient spațiu și buzunare pentru a stoca accesorii, cum ar fi filtre, baterie, incarcator, carduri de memorie, cabluri, twin-lens, etc.

Observație: culoarea Reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.

Caietul de sarcini:

Material: Ceara Vopsea Panza, Piele

Dimensiune: 31*18*45cm

Pachetul Include: 1 x Rucsac

1,Despre Transport: După ce comanda produsul, ne va livra achiziție în termen de 3-4 zile.Dacă aveți cerințe speciale,vă rugăm să ne lăsați un mesaj sau contactati-ne direct. 2,Despre Rambursare: în Cazul în care mărfurile sunt deteriorate în tranzit, îl poți returna în termen de 7 zile.Atunci când se aplică pentru o restituire,cumpărătorul trebuie să obțină confirmarea de la vânzător. 3,Despre comerțul cu Ridicata și Dropshipping: Pentru en-gros, va oferim o reducere sau gratuit de transport maritim expres care durează doar 3-8 zile pentru a ajunge.Pentru picătură de transport maritim, putem trimite produsele pentru clienții dumneavoastră direct și nu va pleca informații despre noi, dacă doriți să. 4,Cum Pot urmări coletul meu?: Puteți urmări coletul pe următorul site web folosind numărul dvs. de urmărire: www.17track.net/en (Copiate în browser pentru a deschide) 5,Ce pot face atunci când achiziționarea de protecție timpul se scurge?: Dacă achiziționați protecția timpul se scurge, vă rugăm să ne contactați și noi vă putem ajuta să-l extindă.Deci banii nu vor merge la contul meu.

Etichete: fotografie cărucior, de sex masculin geanta dslr, canon t2i, coreea geanta foto, mens rucsac aparat foto, aparat de fotografiat digital corp, sac de aparat de fotografiat, geanta dslr, clar geanta foto, bh rucsac aparat foto

Stil Rucsaci
Utilizarea Universal
Material Alte
Numărul De Model N/A
Nume De Brand centechia
Pachet Da
Tip Accesorii Aparat De Fotografiat Saci

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare