Pentru MacBook Pro 13 inch Caz 2020 A2289 A2251 A2338 Atingeți Bara de Mat Plastic Hard Shell Acoperi & Keyboard Piele de Aer 13 A2337 A2179

w168474

54.06lei

-23.19

77.25lei

-30 %

Produs nou

Produse Caracteristici:

1. Design elegant, decora și de a proteja laptop-ul.TĂIAȚI / NU TAIE design, logo-ul apple va străluci prin lumină Slabă atunci când laptop-ul este pe. 2.T wo-o bucata, snap-on caz include patru suport picioare,încă patru picioare pad înlocuire. 3. Complet evacuate în condiții de siguranță pentru căldură plata, acces complet la toate butoanele și caracteristici.Fixați pe design, ușor ușor off.Conectați încărcătorul, cablu sau set cu cască fără a scoate caz. 4.Cumpara 1 Primi 1 Cadou: inclusiv 1 caz laptop & 1 SUA/marea BRITANIE capac tastatură.dacă aveți orice întrebare,vă rugăm să nu ezitați să anunțați-ne.

alte elemente fierbinte-ai putea dori:

1.plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de comenzi.acceptam alipay/escrow/menoybook/visa,mastercard și TT,etc.

2.Cumpărătorul dacă nu știi cum să plătească,poate face referire la link-uri below:http://help.www.videoprint.ro/payment_method.html.

3.dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1.Odata ce ordinul cu plată,www.videoprint.ro va efectua procesul de verificare de fiecare comanda in termen de 24-48 de ore.

2.Odată ce plata a fost verificată,vom procesa comanda in termen de 24 de ore(exceptand weekend-ul).

3.Transportul informații, de obicei, va fi actualizat pe site-ul după 3-5 zile.

1.Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data la care elementele au fost primite.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și Nu Vom Emite O Rambursare Sau Înlocuire.Nu există Excepții!

2.Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul nu este la fel de publicitate.Dar Alte Motive, costul de Livrare este suportat de către cumpărător numai.

3.Toate produsele returnate Trebuie să Fie în ambalajul original și Trebuie să ne furnizați de transport număr de identificare,specifice motiv pentru a reveni.

4.Va vom returna Integral,la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele,După Atât Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU s-ar putea alege pentru a avea un înlocuitor.

1.12 luni Producătorii de Garanție pentru un produs defect(excluzând elementele deteriorate și utilizat în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu un 1-3 luni warranly.

2.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție(și în ambalajul original,dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect si da-ne ID-ul www.videoprint.ro.NOI NU REP AER SAU ÎNLOCUIȚI ELEMENTELE WTTH O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la cumpararea din magazinul nostru!

Etichete: acoperi tastatura laptop, a2289 caz, a1706 atingeți bara, macbook air 2020 spuma, isus vinil autocolant, cazul macbook pro, a2337, caz pentru macbook 13 2020, clar macbook air 2020 caz, laptop maneca lână

Nume De Brand Redlai
Modele Aplicabile macbook
Pachet No
Cadou 1 Capac Tastatură
Tip De Închidere Nici Cu Fermoar
Tip Laptop Înlocuiți Capacul
Model Tip Solid
Numărul De Model A2289 A2251
Material PVC
Stil Fasion
Gen Unisex
Origine NC(de Origine)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare