IWHD Nordic Stil Modern Cupru Pandantiv Lampă Hanglamp Dinning Living Agățat Lumini Minge de Sticlă Pandantiv cu LED-uri Corpuri de iluminat

w16806

185.82lei

-75.91

261.73lei

-29 %

Produs nou

Despre lămpi,e de garanție este de 3 ani!Caietul de Lumină Informații de Tip Lumini Pandantiv Stil Nordic/vintage/Loft Termina Pictura Sugerat Cameră se Potrivesc Sufragerie, Dormitor, Camera de zi Sugerat Dimensiunea Camerei 15-30 Dimensiuni de Fixare Înălțime Ca imaginea prezinta Prindere Lățime Ca imaginea prezinta Prindere Lungime Ca imaginea prezinta Lanț/Lungime Cablu 120 cm Lant/Snur Reglabil sau Nu Lant/Snur Reglabil Baldachin/Backplate Dimensiune 10cm Bec Informații Număr de Becuri 1 Bec E27 Bază de Putere 4W (MAX:60W) Bec Inclus sau Nu Bec Inclus, Material de Fixare Materialm Nuanță de Cupru de Material de Sticlă Greutăți Greutate Netă(kg) 1kg

Plata

1) Weaccept Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate throughsecure procesor de plată ESCROW.

2)Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Daca nu plateste imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minutesand încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

Transport

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2.Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Adresa dvs. de ordine TREBUIE să MATCHyour adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator și exclude weekend șivacanță.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plata, pleasecontact noi.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând possiblewith un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru nava ta itemfrom prima depozitul disponibile pentru livrare rapidă.

Reveni

1. Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de data aceasta wasreceived.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, este consideredused și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.Există NOEXCEPTIONS!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să OFERE noi cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și y

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în itsoriginal condiție și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse,DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU, ai maychoose pentru a avea un înlocuitor.

4. Vom suporta toate costurile de transport maritim dacă produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

Garanție

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (cu excepția itemsdamaged și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu un 3-monthwarranty.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție(și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce defectis și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU ANEXPIRED DE GARANȚIE.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe www.videoprint.ro!

Feedback-ul

Wemaintain standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% customersatisfaction!Feedback-ul este foarte important, vă solicităm să Ne contactați usimmediately ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să ne cansatisfactorily răspunde preocupărilor dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!

Etichete: sticlă nordic pandantiv lumina, exterior globul de lumina pandantiv, lampa de vertij, sarcina lumini, atârnă lampa, lampa led, perete lumini laterale, gri minge de sticlă pandantiv lumina, pandantiv lumina cemente, scurt agățat lumini

Facilitate4 Industriale De Epocă Lampa
Material Piatră De Sticlă
Feature9 Luminaria Pendente
Certificare LVD
Feature3 Pandantiv Corpuri De Iluminat
Sursa De Alimentare AC
Caracteristică Hanglamp Pendentes
Tensiune 90-260V
Sursa De Lumina Becuri cu LED-uri
Numărul de surse de lumină 1
Feature8 Agățat Lampă Lumina
Tip De Instalare Pandantiv De Cablu
Stil Nordic Moderne Japonia
Feature6 Lamparas Conlgantes
Este De Becuri Incluse Da
Loc Studiu
Nume De Brand IWHD
Technics Forjate
Zona De Iluminat 10-15square metri
Numărul De Model P-5
Feature2 Living Sufragerie Lumini
Feature5 suspendarea corpurilor de iluminat
Feature1 Epocă De Lumină Lampă
Feature7 Nordic Lampa
Abajur De Culoare șampanie
Finisaj Lustruit Cupru
Tip Comutator Buton de comutare
Este Estompat No
Tip De Element Pandantiv Lumini
Garanție 3 ani
Tipul De Bază E27

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare