Dulce Sexy Femei Din Partid Sequin Rochie Plisată Coreea 2019 Zeiță Negru Stofa Elegant Fairy Tul Femei Slip De Dantelă Lung Rochie

w16781

68.30lei

-29.29

97.59lei

-30 %

Produs nou

Dimensiune: UNUL MĂRIME

Material: grad top de bumbac și polyster,.

Stil:moda pentru femei casual rochie albă.

Culoare: ca imagine.vă rugăm să permiteți un pic de diferență de culoare din cauza luminii unghi.

Umar(cm) Bust (cm) Lungime de la Umar (cm) maneca(cm) ȘOLD(cm) - - - - - M - - - - - L - - - - - XL - - - - - XXL - - - - - XXXL - - - - - O Mărime - 86 100 - - vă Rugăm să permiteți-1-3cm diferite eroare:)

Despre informații de plată, vă rugăm să vizitați următoarea pagină: http://help.www.videoprint.ro/pay_order.html acceptam Carduri de Credit, Transfer Bancar în Timp Real, Transfer Bancar, Western Union și MoneyGram.

Când adăugați un produs în coș, checkout și merge mai departe cu plată.

1) Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

2)După ce am primit plăți, livram prin china post e-mail și-ți dau numărul de urmărire(procesul durează aproximativ o jumătate de zi sau o zi.

3) timpul De expediere este de aproximativ 20-30 de zile prin HK Post Air Mail sau Singpore Post,25-40 zile de China port e-mail de aer.

4) în Cazul în care locul de loc de la distanță în DHL, care este urmată de DHL reguli , vom percepe mai multe despre 40USD pentru telecomanda taxa.

5) Vom încerca noastre cele mai bune pentru a face elementul ajunge la timp.Ca de curierat, caracterul și obiceiurile locale, poate, uneori, va fi amânată.Înțelegerea dvs. va fi foarte apreciat.

6) Dacă nu se poate obține pachetul datorită politicii în țara dumneavoastră, noi nu va purta pierdut.Sper că puteți înțelege.

1) Ai 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2) Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3) va Vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la www.videoprint.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

1) Cumpărătorul devreme de confirmare va fi foarte apreciat după primirea elemente.

2) Deoarece feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea afacerii, sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunteți mulțumit cu produsul și serviciul nostru.Se va lua doar 1 minut,dar 1 minut are extrem de importanta vitala pentru noi.

3) vă Rugăm să ne contactați înainte de a părăsi orice feedback negativ sau neutru.Vom lucra cu tine pentru a rezolva orice probleme.Vă mulțumim pentru înțelegere!

Etichete: pulover za, rochie neagra lunga, rochie alb, femei guler, doamna iarna, pur pulover de lână, handmade lână tricot pulover, 100 de cașmir pulover femei, rochie de vara, rochie neagra scurta

Sezon Iarna
Silueta O-LINIE
Numărul De Model Opt sute optzeci și opt
Talia Naturale
Lungime maneca(cm) Plin
Material Bumbac
Model Tip Solid
Rochii De Lungime La Mijlocul Lunii Vițel
Stil dulce
Decor Dantela
Decolteu Strapless
Maneca Stil Curea De Spaghete
Nume De Brand mumuzi
Gen FEMEI

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare