Wifi Receptor 300-900mhz universal usa de Garaj de la distanță receptor de control controler de la distanță comutator 2 canal receptor

w167621

40.27lei

-32.95

73.22lei

-45 %

Produs nou

Caietul de sarcini:

Dacă nu știți acest dispozitiv poate lucra cu Garaj cu motor sau nu , vă Rugăm să VERIFICAȚI CU NOI , înainte de a cumpăra.WiFi Inteligent Usa de Garaj Controller si Garaj Deschis Aproape Monitor Compatibil Cu Alexa Echo , Start Google voice control Nu este Hub Necesită MONITORIZARE de la DISTANȚĂ: puteți deschide sau închide ușa de la APP.Puteți verifica ușa de la garaj deschisă sau închisă de stat în timp real.Puteți autoriza mai multe persoane pentru a accesa garaj.UȘOR DE UTILIZAT: Instantaneu controla ușa de la garaj prin atingerea TUYA sau de VIAȚĂ INTELIGENTĂ app pe smartphone.Doar conectați smart opener la 2.4 G rețea WiFi.CONTROL VOCAL: puteți activa deschizător de uși de garaj prin plasarea unei comenzi vocale la Alexa sau Google Asistent dispozitiv sau de conducere în apropiere de ușa de garaj LARGĂ COMPATIBILITATE: puteți folosi doar un singur controler pe deschizător de uși de garaj.Compatibil cu cele mai generale garaj ușă openers.Vă rugăm să verificați lista noastră.FUNCȚIA TIMER: puteți seta programul pentru a deschide și închide ușa de garaj.Instalarea rapidă și ușoară, precum și fără a fi nevoie de un profesionist.Nu Ascunse Mon COUNTDONW FUNCȚIA: puteți seta timpul de numărătoare inversă pentru a închide sau a deschide ușa de garaj.UȘOR ADĂUGARE DISPOZITIV: 1.Usa de garaj va fi activat atunci când este adăugat cu succes (atunci când lumina LED albastru de oprire clipește), deci ține ușa închisă.Putere de până la garaj, și ren lumină și lumină albastră flash alternativ. 2. Lansare "Smart Life" sau "Tuay Inteligente" APP.Atingeți pictograma " + " de pe colțul din dreapta sus. 3. Selectați "Toate Dispozitivele", apoi selectați "Wi-Fi Conector" de tip. 4. Apăsați "Confirm indicator clipească rapid" 5. Intrare corecte 2.4 G parole Wi-Fi.Apoi, atingeți confirmare. 6.Se va auto-conecta cu dispozitivul.Odată ce procesul este finalizat,se va solicita că puteți redenumi dispozitivul.Introduceți un nume nou și apăsați pe 'Save'.

Smart Wifi Deschizator De Usi De Garaj Controller

Doar unul de acest Garge deschizător de uși de controler pentru a face garaj inteligent,fără nici o schimbare , de a deschide și închide ușa de la garaj prin telefon ,prin programe ,prin voce (munca cu alexa si google acasa)etc.

Programe

Auto deschide sau închide garaj cu programe sau numărătoarea inversă.Detectează automat starea de usa de garaj mai sigure fără falsă se execută.

Numărătoarea inversă

Puteți cere Curier pus pachetul în Garaj cu funcția de numărătoare inversă , și ușa de la Garaj auto va închide după timp , inteligent usa de Garaj deschide/închide stat detector funcția va ajuta să vă asigurați ușa de la Garaj deschisă/aproape ca set.

Usa de garaj Deschide/Închide APP Mesaj push & Istoria

Indiferent unde vă aflați, Veți obține APP mesaj de notificare atunci când ușa de Garaj deschis/închis, și puteți verifica usa de Garaj de funcționare istorie.

Suport Amazon Alexa si Google Asistent pentru a deschide/închide ușa de Garaj de voce

Ar trebui să adăugați acest ușa de Garaj controller pentru a lucra cu tuyasmart sau smartlife APP , și Obligatoriu cu Amazon Alexa sau Google Asistent pentru a realiza controlul vocal.Avem voce codul de protecție,atunci când deschideți ușa de Garaj.

gamă largă de utilizări:

Usi de garaj, porți Electronice, Bariera porti, usi glisante, usi automate, obloane, obloane Aparate electrice/automatizare Acasă am.e.lumini, sistem de Alarma, sistem de control acces

Usor de instalat

Doar aked ai connnect roșu & negru de sârmă cu același port ca comutator de perete/consloe .și Instala cu fir senzor de usa pe ușa de la garaj

Conditii De Vanzare:

Vă rugăm să citiți și să înțelegeți înainte de licitare sau de a cumpara.Întoarcerea de Defect & Non Bunuri Defecte Toate produsele sunt inspectate individual înainte de a fi expediate, pentru a asigura elementele sunt trimise în stare perfectă.Elementul trebuie să fie returnate în termen de 15 zile de la primirea Elementul trebuie să fie returnate nemarcate și în Ambalajul Original

Transport:

Asigurați-vă că adresa de livrare este corecta.Elementele vor fi livrate în termen de 48 de ore după ce plata este primită / eliminate (cu excepția weekend și de sărbători).

Contactati-Ne

Dacă aveți orice întrebări, vă rugăm să întrebați pe mine.Voi răspunde în termen de 24 de ore.În cazul rar în care aveți o problemă cu elementul dvs. vă recomandăm contactarea de noi înainte de a pleca de feedback negativ sau neutru.Vom fi bucuroși să vă ajute cu problema ta.

Etichete: sr2ez, comutator zigbee, comutator wifi, în aer liber, telecomanda poarta, usa de garaj controler de la distanță, usa de garaj de control wifi, wifi, cortina comutator tuya, 315mhz de la distanță, liftmaster mini remote, poarta wifi

Tip 4 receptor universal
Tip 6 poarta deschizator de receptor
Nume De Brand jiansu
Instalare cu Șuruburi/Autocolante
Suport tensiune 100-240V AC
Numărul De Model k66
Sprijin APP Tuya/SmartLife"Pentru android & IOS
Tip 2 poarta receptor
Origine NC(de Origine)
Tip 1 Wifi usa de Garaj receptor
Tip 3 Control de la Distanță WIFI receptor
Plug Type EU
Canale 2
FOLOSIT PENTRU Ușă/Ușă Electrică/Obstacol usa/Usi de Garaj/poarta
Material ABS+PVC
Tip 5 Deschizător de uși de garaj receptor

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare