Testat 6" LCD Pentru Nokia 3.1 Plus LCD TA-1118 TA-1104 Display LCD Touch Screen Digitizer Înlocuirea Ansamblului cu Instrumentul de

w1675

88.68lei

-23.59

112.27lei

-21 %

Produs nou

100% Testat 6" LCD Pentru Nokia 3.1 Plus LCD TA-1118 TA-1104 Display LCD Touch Screen Digitizer Înlocuirea Ansamblului cu Instrument Caracteristici : 1. Culoare: Negru 2. Produs: Nou Brand la fel de Original, de calitate. 3. Preț: preț Rezonabil și competitiv 4. Control de calitate: Toate sunt testate înainte de livrare 5. Livrare: livrare Rapida, livrare in 1-3 zile 6. După vânzarea de servicii: Excelent cu satisfacție de 100% Pachetul inclus:

1 x Asamblare

1 x Instrument

Cum pentru a Instala:

1)flex cablul este foarte sensibil și este ușor de deteriorat.Manevrați cu grijă.

2)scule Speciale și abilități sunt necesare pentru înlocuirea acestei piese.

3)vă Rugăm să încercați să se ocupe de reparații sau de înlocuire a lucra într-un loc uscat și praf de mediu liber, fără lumina directă a soarelui.

4)instalarea de acest element ar trebui să fie făcut de o persoană calificată.

Detalii livrare:

Nava Din China (7~35 de zile lucrătoare de la nivel Mondial)

Politica de returnare

Vă rugăm să confirmați articol este exact cel care aveți nevoie.În cazul în care cumpărătorul a cumpărat un element greșit, nu au nevoie de produs, nu se poate instala articol, sau orice alți cumpărători cauze se întoarce, cumpărătorul trebuie să plătească pentru returnare și 15% din plata pentru vânzător taxe(de Exemplu: taxa de transport, taxa de Repopulare, taxele de Manipulare și așa mai departe.

Garanție:

Oferim 90 de zile de garanție pe fiecare element pe care le vinde.

Reducere:

Incurajam en-gros de comenzi și veți câștiga mare reducere, dacă au nevoie de cantități mari.

Cu cat cumperi mai mult, discount mai mult vei primi.

Pentru toată vânzare, vă rugăm să ne contactați în primul rând pentru discount special.

Povestea noastra:

Fondat în 2014, suntem o Companie de afaceri de Vânzare.Depozit situat în China , Shenzhen, un oraș de lângă hong kong.

ne sunt în principal angajate în cercetare și dezvoltare, de achiziție, de producție și de vânzări de telefoane mobile, tablete și accesorii notebook.Servim persoane fizice, reparatori, distribuitori si angrosisti.Produsele noastre sunt disponibile într-o gamă largă de produse și au propriile lor de testare profesională instituții. , pentru a oferi clienților cu pace a mintii produse.

Scopul nostru: mereu Am fost furnizarea de "Calitate în primul rând, Client în primul rând" pentru a oferi clientilor cu servicii satisfăcătoare și valoroase produse și servicii, și trebuie să ofere rapid și servicii complete.

Viitor: Avem o mulțime de produse unice și o bună platformă de dezvoltare și o bogată experiență, care ne face să fim încrezători în afaceri din domeniul electronicii și a stabilit o bună reputație.Aceasta este filozofia noastră de afaceri și perspectiva de a îmbunătăți pe noi înșine, ne ajutăm clienții să-și spori competitivitatea, pentru a atinge win-win de cooperare și să crească împreună.

Feedback-ul:

Înainte de a ne părăsi feedback neutru sau negativ vă rugăm să ne e-mail și să ne aibă grijă de orice problemă ar putea avea.Noi avem grijă de fiecare problemă care este adus în atenția noastră și ne răspunde la fiecare e-mail care este trimis la noi.Dacă nu vom lua înapoi la tine în termen de 24 de ore.Vă rugăm să ne e-mail din nou.

Etichete: display nokia x7, anime telefon nokia caz, nokia n97, Nokia, nokia 5.1, Sticla, nokia2, nokia x5, nokia 5.1 plus mobile, capac nokia

culoare negru
Ecran > 3"
Material IPS
Garanție 3 Luni
LCD Kit Da
Dimensiune 6''
Numărul De Model Pentru Nokia 3.1 Plus TA-1118 TA-1104
Tip LCD și Touch Ecran Digitizor
Rezoluție De Afișare 1280x800
Element Stare Noi
Origine NC(de Origine)
Ecran Tactil De Tip Ecran Capacitiv
Control De Calitate Toate sunt testate inainte de livrare
Compatibil Marca Nokia

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare