2 în 1 LED-uri Faciale, Epilare Epilator Îndepărtarea Părului Portabil Ruj Epilator Electric Dispozitiv de Îndepărtare a Părului Pentru Indepartarea Parului

w167364

29.29lei

-15.09

44.38lei

-34 %

Produs nou

Informații Despre Produs:

Caracteristici:

☆.Material: plastic ABS

☆.Putere: 1 x AABattery (Nu include)

☆.Dimensiune: Aprox. 108x23x25mm/ 4.25x0.91x0.98"

☆.Perfect de ras pentru femei, sigure, eficiente și nedureros.

☆. 2 în 1 îndepărtare a părului, care poate fi folosit pentru fata, buze, sprancene, picior, braț, etc.

☆.De înaltă calitate din oțel inoxidabil lamă și protejarea net preveni pielea de orice roșeață sau iritații.

☆.Utilizarea in medii umede sau uscate, cap detașabil pentru o curățare mai ușoară.

☆.Built-in lumina LED-uri, face machiajul mai lin!

☆.Cadoul Perfect pentru Mama, Fete, Fiica și cei Care Iubesc Viata.

☆.Sigur pentru toate tipurile de piele.

Pachetul Inclus:

1 x Epilator 2 in 1

1 x Manual de Utilizare

Produsul Arata:

Livrare:

1.În mod normal, ne va trimite bunurile în termen de 1-3 zile lucrătoare. 2.Vă rugăm să verificați dacă bunurile sunt în stare bună și să semneze înainte de livrare omul frunze. 3.Dacă ați găsit produsul este pierdut sau deteriorat pe drum.Vă rugăm să luați fotografie și lasă livrare bărbați confirma.Apoi ne va ajuta să facă pentru a pierde. 4.Dacă doriți produselor trimite repede la tine, sau aveți nevoie de ea urgent, vă Rugăm să alegeți DHL, Fedex, UPS, TNT, EMS.dacă tu crezi că taxa este mare, puteți să ne contactați, vom verifica adresa ta și să dea cele mai ieftine bilete de transport de marfă.

Garanție: 1. Toate produsele vor fi testați cu atenție înainte de expediere.Vom încerca noastre cele mai bune pentru a evita orice problemă de calitate. 2. Am promisiunea de garanție pentru calitate într-un an și vom repara gratuit.Se întoarce de transport maritim ar trebui să fie plătite de către client. 3. Dacă nu sunteți mulțumit cu produsul, vă Rugăm să ne contactați.Vom oferi o soluție satisfăcătoare.

Feedback: 1. Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.

2. Vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva orice probleme și pentru a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

3. Apreciem feedback-ul dvs. foarte mult.Vă rugăm să lăsați feedback-ul pozitiv și 5 stele, dacă sunteți mulțumit cu produsele noastre și servicii.

Etichete: mâner aparat de ras electric, lumina depilare, de sex masculin depilare, peruca femei, moser 1400 pret, led-uri în aer liber string, curea de piele de căprioară, ruj sex, coreeană lip tint, păr uman

Putere Tip Baterie
Origine NC(de Origine)
Caracteristică Singură Lamă
Material pc
Certificare NICI unul
Cu dispozitivul de tundere No
Numărul De Model E54949
Utilizarea bikini
Modul De Spălat Întregul corp de spălat
Nume De Brand becornce
Gen De sex feminin
Tensiune Global Universal(100-240V)

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare