4BUC Solare Pas Lumini în aer liber cu Led-uri Impermeabil Solare Scara Gard Lampa Decor Pentru Patio Scari de Gradina Curte Lumini Solare

w167298

49.18lei

-22.09

71.27lei

-30 %

Produs nou

Puncte:

1、Două Moduri de Iluminat: În aer liber, solar, pachet lumini calde alb / culoare-schimbarea de iluminat.Alb cald mod este potrivit pentru zi cu zi de iluminat și decor.Celălalt mod este adecvat în special pentru un decor de sărbătoare.A crea o atmosferă frumoasă pentru curte, terase, scari, terase, garduri, gradini, terase, alei, etc. Cadouri de craciun pentru prieteni și familie.

2、Design rezistent la apa: solar în aer liber gard luminile sunt realizate din IP65 impermeabil tehnologie.Aceste scari de lumini funcționează bine și în condiții de siguranță în vreme diferite, fără a se preocupa de ploaie, zăpadă, îngheț sau ploaie clipuri.Concepute pentru a rezista condițiilor meteorologice extreme.Oferim siguranta iluminat și decor elegant pentru scari, terase, curti, etc.

3、Panou Solar, Automat on/off: panoul solar de punte de lumină este fabricat din polisiliciu.Este nevoie de doar 8-10 ore pentru a încărca complet într-o zi însorită, și se poate lucra pentru aproximativ 10-12 ore pe timp de noapte, fără a se preocupa de a porni și opri luminile.Luminile, porniți automat la amurg, stinge în zori, upgrade-ul la mai panouri solare, luminozitatea va fi mai luminos.

4、Ușor de Instalare: solar pas lumina are două găuri care trebuie să fie stabilită.Acesta poate fi instalat pe orice margine sau pe orice suprafață plană.Nu există fire murdar pe de altă parte.Instalarea este simplă și durează doar un minut pentru a finaliza.

5、800mAh Baterie: la Fiecare 10 lumeni lampa solara, LED alb cald, se va adăuga siguranță și moale luminozitate punte, veranda sau alte structuri în aer liber, făcând plimbări de noapte în condiții de siguranță pentru familie.

Caietul de sarcini:

Tipul de panou Solar: 2V 150mAh polisiliciu

Margele lampa: 2 F5 pălărie de paie margele lampa

Tip baterie: 1.2 V 800mAh

Material: ABS și PS

Temperatura de culoare: alb cald 3000K

Modul de iluminare: lumina calda si lumina colorată

Rezistent la apă evaluare: IP65

Timp de încărcare: 8-10h sub lumina soarelui refractată

Timp de iluminare: aproximativ 8-10h, atunci când complet încărcată

Dimensiune: aproximativ 9*8*46.3 cm/3.54*3.15*18.23 inch

Aplicabile scenarii: gradini, scari, balcoane, garduri și alte locuri unde nu este lumina directă a soarelui.

Lista De Ambalare:

4*Lumina Solara

Etichete: dormitor tavan Candelabru, 450LM, led copac floare de cires, lumina mare, foarfeca, gradina de confidențialitate, sola lumini de gradina, moare gard, gradina de frontieră, plante de interior raft, le lumina

Caracteristică 1 Solar Pas Lumini
Temperatura De Culoare
Timp de iluminare
Tema copac
Rezistent la apă evaluare
Numărul De Model solar pas lumina
Panou Solar tip
Tip Baterie
Caracteristică 2 exterior impermeabil
Margele lampa
Origine NC(de Origine)
Caracteristică 4 Decor Pentru Patio Scari
Material
Caracteristică 3 Dus Solar Scara Gard Lampa
Caracteristica 5 Gradina Curte Lumini Solare

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare