6/8/10inch Portabil Selfie Inel de Lumina Pentru Youtube Live Streaming Studio Video Led Estompat Fotografie de Iluminat cu Cablu USB

w166780

18.92lei

-5.04

23.96lei

-21 %

Produs nou

Descriere:

Caracteristică:

- Focus pe Zona Desktop Iluminat,Un unic circumferențială a arborelui este adoptat pentru a regla unghiul de lumina bazate pe cerințe de iluminat de pe desktop.Lumina este axat pe zona desktop, și tastatura și fișiere în fața ecranului poate fi uniform iluminate.

- Protecția ochilor Sursă de Lumină,Cer acoperit de iluminat, pentru a proteja ochii, mai eficiente de lucru, doar se bucură fără să bâjbâie în întuneric atunci când juca jocuri.

- Fără trepte de Reglare,Rotiți butonul pentru a regla luminozitatea în mod liber și să îndeplinească luminozitatea are nevoie de medii diferite și oameni diferiți.

- Trei Temperatură de Culoare,Această lampă oferă trei moduri de lumina-lumina alba, amestec de lumină și lumina calda temperatura de culoare, gama 2900K-5000K.Confortabil și ochelari de protecție, de lucru mai eficient și de studiu.

- Alimentare prin USB Design-Echipat cu cablu USB de încărcare, poate fi conectat direct la calculator, mufa de încărcare, banca de putere pentru a încărca.

Caietul de sarcini:

Culoare: Alb+Negru

Stil: Normal lampă cu LED-uri,

Sursa de Alimentare: USB 5-8V DC Input, Power bank, încărcător de Telefon, Calculator etc. alimentare

Inel de lumina Dimensiuni: Diametru 6/8/10inch

Moduri de lumina: Lumina Rece (4200-4500K), Lumină Caldă(3000-3500k) , lumina de Zi(6000-6500k)

Pachetul Inclus:

1X Inel de Lumina

1X manual de Utilizare

1X Clip/Aleatoriu stil

Etichete: ulanzi lumina video, albastru lumina video, bi proiector cu led-uri, lampa inel, bi condus len, punte stream, camere de supraveghere video cu lumina, lampa led inel, champagne spray, live stream

Nume De Brand centechia
Origine NC(de Origine)
Temperatura De Culoare Bi-culoare 3200K-5600K
Pachet Da

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare