Militare Tactice Jumătate Degetul Mănuși Anti-alunecare, Sporturi în aer liber de Fotografiere de Vânătoare, Drumeții, Ciclism Airsoft Mănuși de Degete

w166590

18.55lei

-6.83

25.38lei

-26 %

Produs nou

Nume produs: aer liber, jumătate-deget mănuși tactice

Produs de culoare: așa cum se arată în imagine

Aplicabile scenarii: fitness, piscină, etc.

Dimensiune produs: M/L/XL

Caracteristici funcționale: rezistent la uzura absorbție de șoc, protecția sport, confortabil si respirabil

Caracteristici:

1. Material: manusi Tactice sunt realizate din tricot nylonand microfibra EVA îngroșat cot tampoane, care sunt durabile, respirabil, anti-alunecare, de lumină și de vânt, și să îndeplinească în aer liber de bază cerințele de siguranță.

2. Flexibil: Această practică manusa este ușor de a pune pe și decolare.La velcrois pe încheietura mâinii, puteți ajusta etanșeitate pentru a face mâna să se simtă confortabil.Deget comune adoptă o rapida demontare design, care pot scoate mănușile mai repede.

3. Protecție: Degete mănuși în aer liber oferă o protecție excelentă performanță.Moale și gros comun pad și palma protector nu numai spori strânsoarea, dar, de asemenea, în mod eficient de a proteja mâinile tale de la un prejudiciu.

4. Multi-funcție: potrivit pentru orice activități în aer liber, cum ar fi motociclete, luptă, aer moale arme, vanatoare, drumetii, plimbari cu barca, de conducere, camping, alpinism, grădinărit și alte aventuri.

Etichete: manusa de airsoft verde, mechanix tactice mănuși, manusa tactică, primăvară airsoft, roșu alpinism mănuși, greu ciolan tactice manusa, stancu manusi mechanix, pistol cu aer, aer pistol de jucărie, airsoft m4

Origine NC(de Origine)
Material Nailon
Numărul De Model manusi tactice

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare