Nou
Digital de precizie LC metru LC100-O LC100A LC100-S inductanță, capacitate metru de masă

Digital de precizie LC metru LC100-O LC100A LC100-S inductanță, capacitate metru de masă

w166368

90.75lei

-2.81

93.56lei

-3 %

Produs nou

În sistemul electronic de inginerii de dezvoltare de multe ori nevoie pentru a măsura inductanță și capacitate electrică, inductanță, capacitate metru prețuri mai mari pe piață, și măsurarea mici inductoare și condensatori mica eroare, instrumentul bazat pe principiul LC rezonanță, calculată prin adăugarea de mare viteză microcontroler măsurare precisă, 1uH poate măsura mică capacitate și inductanță mai mică decât 1pF, cea mai mare caracteristică este instrumentul, mai ales pentru producerea de microunde de putere de comutare transformatoare, bobine de măsurători.

Patru moduri de măsurare (LC module):

1 ......C mode.Capacitate (0.01 pf-10uf).

2 ......Eu modul.Inductanța (0.001 uh-100mh).

3.hl modul ......mare inductanță (0.001 mh-100h)

4.hc mode ......mare capacitate (1uf-100mf)

Toate cabinele sunt automată a domeniului, ușor de utilizat.În acest mod, LC100-O în ceea ce privește gama de măsurare și precizia poate înlocui oricare dintre inductanță și capacitate de măsurare pe piață, parametrii de performanță digital bridge, este un instrument cost-eficient.

Parametri tehnici:

Structura introducere:

În general tencuieli.În uz, puteți utiliza cablul micro-USB pentru a conecta la computer USB tester de alimentare, dacă utilizatorul are o mufă USB sau un DC 5V adaptor de alimentare direct la instrumentul poate fi, de asemenea, alimentat încărcătoare de telefon mobil.Notă specială: Dacă utilizați DC adaptor priza, cu siguranță, foarte gaura, periferia de negativ, și mini USB interfețe polaritate condiții de eroare nu apar.

Structura:

Buton, un total de cinci, "reset" 0 "HC" buton, o mare capacitate, inductanță, selectați "HL" opțiune, "credit" și negru extensiile de buton.HC, HL, și de L / C opțiune este auto-blocare, comunicatul de presă este de 1,0, X reprezintă orice funcție, după cum urmează:

Utilizare:

1. PC conexiune USB pentru alimentare și comutatorul de tester.

2. Selectați modul de testare element potrivit selectate de măsurare inductanță LX, capacitate CX, inductiv sau capacitiv, HC HL, de măsurare terminal deschis stat, văzut de pe ecran:

Inductanța de măsurare 0.000 uh LX:

Display capacitiv: Măsurarea CX 0.00 pf

Rezultatele au arătat că: mare inductanța de măsurare HL 0.000 mh

Capacitate mare de măsurători arată: HL 0.00 uf

3. Din cauza diferitelor principiu de măsurare HC fișier, în primul rând elaborate după cum urmează LX, CX, și HL trei moduri de operare:

În cel de-al treilea modul, măsurarea zero cerințele de reglare.În funcție de metoda de inductanță și capacitate.

În cele din urmă transformat CX modul, apăsați butonul "reset", pe ecran se afișează "Settings ...ei Bine," după introducerea, pe ecran se afișează "Timeline" 0.00 pf; cazul HL și modele LX, terminalele scurtcircuitate, apăsați butonul "reset", pe ecran se afișează "Settings ...ei bine," a lansat, ecranul ar trebui să afișeze "0.000 mh" și "0.000 uh", display-ul de open-end "din Gamă!." Apoi, puteți conecta inductanță tester.

In rezultatele măsurătorii este afișat, apăsați tastele funcționale sunt negre, se va afișa frecvența de testare actuale.

4. În HC fișiere, asigurați-vă că condensatorul este complet descărcat de măsurare, atunci testul negativ de prindere condensatoare roșu și negru test clip condensator anod, afișarea rezultatelor testului poate fi citit, să rețineți că cea mai mare parte de măsura (mai mult de 10mf), timpul de testare poate fi mai mult decât o secundă, mai 100mf capacitate de testare rezultate pentru aproximativ 7-8 secunde înainte.

NOTE:

1. HC modul de măsurători condensator electrolitic, vă rugăm să rețineți că polaritatea este negativ, roșu și negru.

2. 0 dacă măsurarea este afișat, uneori, au nevoie de zero, acest lucru poate fi o prejudecată negativă, dar nu prezintă un impact negativ semnificativ.

3. Este interzisă atunci când testul endmembers zero este apăsat butonul, această acțiune va duce la rezultate eronate.

4. Non netestat condensator de descărcare de gestiune, sau poate provoca daune la masa.

5. Folosind un adaptor de alimentare 5V module, asigura polaritatea este negativ, "în caz contrar se va deteriora modulul.

Vom face noastre cele mai bune pentru a servi fiecare client.Satisfactia dumneavoastra este nostru de onoare.Feedback-ul pozitiv este foarte mult este inclus.Fi sigur de a da note maxime!

Etichete: ampermetri clemă, formaldehida metru, ms5308, fantoma metru, lc200a, 4014, m328 tranzistor tester lcr, et4510, vc97, digital lc metru

Numărul De Model lc100a
Origine NC(de Origine)
Tip Instrument De Mână Piese

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare