Versatil Semnal RF Detector Multi-Utilizare Cu Amplificator de Semnal Digital aparat de Fotografiat Telefon GSM GPS Detector de microfoane Cu 3G 2100 de Detectare

w166102

1 082.06lei

Produs nou

Versatil Semnal RF Detector Multi-Utilizare Cu Amplificator de Semnal Digital aparat de Fotografiat Telefon GSM GPS Detector de microfoane Cu 3G 2100 de Detectie Pentru Securitate Anti sincer

Descriere :

Acest dispozitiv este un VERSATIL RF detector de semnal care poate detecta cele mai multe dintre telefon GSM, 3G/4G smartphone, internet wi-fi, microfon fără Fir, wireless analogice și digitale, camere video și alte dispozitive wireless în 50 MHz ~ 6.0 GHz.

★ AMPLIFICATOR DE SEMNAL DIGITAL

Unic Digital de semnal amplificator oferă mai puternică indicație pentru semnale digitale de Bluetooth, WiFi, telefon mobil și Digital spectru împrăștiat dispozitivul pentru o mai ușoară identificare.

★ 3G 2100 MODUL DE DETECTARE

Acest aparat dispune de un individ 3G 2100 detector de interior.În acest mod detectare, acest dispozitiv este major în 3G 2100 de detectare.Dar dispozitivul va detecta, de asemenea, alte semnal radio dacă acesta este foarte puternic, Setați N-3G switch-N ,acest dispozitiv revine la normal modul de detectare.

★ Distinge tipul de semnal

Acest dispozitiv poate ajuta utilizator pentru a distinge tipul de semnal de indicare a CONDUS și sonor .

1. LED-uri de lumină în sus și semnal Sonor continuu : microfon fără Fir, Video wireless,camera de 2-way radio și 3G / 4G smartphone, etc.

2. Clipi LED-uri si Beep Intermitent : WiFi, IP camera, Digital camera wireless și telefon GSM, etc.

★Indica Semnal Puternic sau Slab

Acest aparat dispune de 8 Nivele de putere a semnalului indicație.Cele 8 LED-ul va lumina Verde - > Galben -> Rosu indica puterea semnalului detectat,semnal mai puternic mai multe Led-uri.

★ Ajustare sensibilitate

Rândul său, sensibilitatea tunerului la – (minus) partea a reduce sensibilitatea și distanța de detectare va fi mai scurt.Rândul său, Sensibilitatea Tunerului la + (plus) partea a crește sensibilitatea și distanța de detectare va fi mai mare.

★SEMI-Direcțional Antenă

Acest dispozitiv are caracteristica de Semi-directionala.Atunci când reducerea sensibilității să se apropie de sursa de semnal,scanare unghi este, de asemenea, schimbarea de larg pentru a restrânge.Această caracteristică este foarte utilă în localizarea sursa de semnal.

★ Perturbatoare (zgomot de Fond) Eliminarea

1.Sensibilitatea tunerului este, de asemenea, folosit pentru a elimina zgomotul de fundal(interferențe).

2. Dacă scanarea mediului are alte zgomote care interfera cu detector, puterea LED indicator se va aprinde.

3.Dacă această condiție apare, pentru a regla sensibilitatea de cotitură sensibilitate tuner la –(minus) partea a reduce sensibilitatea până la nivelul 1 LED Galben ușor se aprinde.

4.În condiții normale, la rotirea la putere, doar LED-ul de alimentare devine Verde pentru a confirma detector este în stare normală.

★ Sârmă De Detectare Camera

Există un fir de detectare camera,comutatorul de pe partea de sus, apăsați pe butonul roșu, se va active ultra-luminos Led-uri de scanare zone suspecte.Dacă locația de reflecție nu se schimbă, atunci s-ar putea să fi descoperit lentila unui aparat de fotografiat ascunse.Ultra luminos LED-ul nu este potrivit pentru utilizare continuă, vă rugăm să re-set butonul o dată la 3 minute.

★ Descoperiți GSM/3G/4G BUG &camera SPION

Acest dispozitiv poate detecta și localiza GSM/3G/4G BUG (microfon ascuns) & 3G/4G camera SPION care sunt aplicate GSM/3G/4G tehnologie pentru a fi controlate de la distanță prin telefonul mobil de oriunde.

★ Standby / Idle Telefon De Înregistrare De Detectare A

Atunci când puterea semnalului de celule site-ul slăbește, telefonul se va re-scana site-ul de celule pentru a face noi de înregistrare în mod automat.

Acest dispozitiv poate detecta standby / idle telefon, mai ales smartphone, atunci când se face înregistrarea / comunicarea cu site-ul de celule.Intervalul de timp și numărul de ori de înregistrare / comunicarea este variat între diferite rețele și telefoane mobile.Caracteristici: mai Multe moduri de avertizare: LED, sunet sau Vibrații 8 nivele siganl puterea indicație a Distinge tipul de semnal de Sensibilitate tuner pentru ajustarea Distanței.Cu cască pentru a detecta fara alt preaviz.Cu analogice și digitale de semnal de detectare a comuta.Poate detecta și localiza GSM / 3G/4G bug (microfon ascuns) și 3G/4G Wireless camera Standby / Idle telefon de înregistrare de detectare Cu fir de detectare camera,poate detecta toate aparat de fotografiat lentilă.Caietul de sarcini:

Dimensiune

L 87 x W 55 x T 24 mm

Greutate

despre 125g

Detectarea gama

50 MHz ~ 6.0 GHz

Modul de avertizare

1.Bip sunet de alarmă

2.LED-uri indicatoare

3.Vibrații

4.Cască tăcut detectare

Detectarea la distanță

Wireless 5.8 GHz camera: până la 3 metri

Wireless de 2.4 GHz camera: până la 9 metri

Etichete: camera finder, bug gsm, detector de semnal rf, sony xperia z ultra, bug, semnal gps supresoare, detector rf, lg nexus 5 față de ecran de sticlă de înlocuire, bobina de gard electric, semnal jammer

Greutate about 125g
Detectarea Gama 50 MHz ~ 6.0 GHz
Putere 3V DC (AAA/UM-r baterie x 2)
Numărul De Model VDS-055NRG
Dimensiune L 87 x W 55 x T 24 mm
Nume De Brand vodasafe

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare