Detasabila 8KW 12V diesel de Încălzire Toate într-Un singur Combustibil Parcare Aer Cald + de Aur LCD Comutator+English de la Distanță Pentru Autobuz, Camion, Barca Van

w165354

568.57lei

-221.09

789.66lei

-27 %

Produs nou

{infomodule}

Pachetul Include:

1 x Incalzitor de Aer Gazdă

1 x LCD Comutator cu cheie

2 x țeavă de Admisie

1 x țeavă de Eșapament

6 x conducta de Ulei comună

1 x pompa de Ulei

1 x filtru de Aer

1 x cablu de Alimentare

1 x suporturi de Montare

1 x Instructiuni

Caietul de sarcini:

Putere: 8000W

Tensiune: 12V

Culoare: Rosu

Dimensiuni: 42*41*15.5 cm

Consumul de combustibil: 0.1 litri pe oră ulei

Control de la distanță eficientă: o distanta de 100 de metri

Caracteristici:

-Poate fi folosit la altitudini mari, de 4.500 de metri deasupra nivelului mării.

-Control de la distanță de încălzire poate fi conectat la switch.

- Toate într-o singură unitate, economie de spațiu și ușor să se mute.

- Ușor de instalat și de a elimina.

- Ușor de întreținut.

-Sisteme de încălzire pot fi aplicate pentru încălzire a cabinei de vehiculele de transport de marfă, v ans, acumulator mașini și tot felul de alte vehicule.

-Poate elimina fereastra de îngheț;

-Produs ecologic, cu emisii reduse, consum redus de combustibil; incalzitor de evacuare emisii euro IV motor cerințele de emisii.

-Structura compacta, usor de instalat;

-Se poate demonta pentru o mașină nouă, atunci când înlocuiți vehicul.

-Volatile tehnologie, de ceramică de aprindere fișa de încălzire cu combustibil s-a evaporat în gaz, rapid de aprindere, ardere completă.

-Utilizarea de automatică avansată tehnologie, cu o încredere condiții de funcționare anormale.

-Combustibil, energie electrică, temperatura poate fi setat arbitrar .

-Noul încălzitor de aer este cea de-a doua generație de produse perfecționate, aeronava pentru a menține original economice și eficiente din punct de combustibil de încălzire în funcție de caracteristicile de o creștere de caracteristici control de la distanță pentru a face operațiuni de control mai simplu și convenabil.Pentru a crește suport fix, soldul fan fan rotație rotor mai stabil, reducerea zgomotului.

-Usor de instalat, economice și convenabil.Poate fi folosit ca un geam de dezghețare, dar, de asemenea, pentru taxi, studio, cabină de izolare termică servicii.

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate comisioanele, taxele de brokeraj, , și es pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.

Etichete: webasto, diesel barbati, masina de căldură, diesel incalzitor de apa 12 v, ih inducție de încălzire, aer diesel încălzire, 12v webasto, fluture nas, silicon bile în penis, aer șoc

Combustibil Diesel
Extern De Certificare De Testare ce
Tip De Element De Încălzire Și De Fani
Origine NC(de Origine)
Tensiune 12V
Nume De Brand HCalory
Caracteristici Speciale Încălzire
Articol Greutate 9kg
Tip Comutator LCD Comutator

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare