Nou
Orig/Noi AM172000290 Gri Pentru Lenovo 530S-15 530S-15ARR 530S-15IKB zonei de Sprijin pentru mâini majuscule Rama Tastatura cu Touchpad Carcasa Capac

Orig/Noi AM172000290 Gri Pentru Lenovo 530S-15 530S-15ARR 530S-15IKB zonei de Sprijin pentru mâini majuscule Rama Tastatura cu Touchpad Carcasa Capac

w16520

146.40lei

Produs nou

Numele parte: Pentru Lenovo 530S-15ARR 530S-15IKB zonei de Sprijin pentru mâini

Număr parte: AM172000290 Gri

Observație: Cu touchpad/FP cititor

ÎNAINTE de CUMPĂRARE: vă Rugăm să asigurați-P/N sau FRU Nr.este exact același ca și părți din laptop.NU comanda piese bazează doar pe Laptop model Nr.Ar putea fi diferite părți de aceeași parte dintr-un același model de laptop si s-ar putea nu sunt compatibile cu fiecare alte.Vă rugăm să verificați imagini de lista noastră cu atenție, ceea ce am prezentat va fi exact ceea ce veți obține.

Transport:

1. Nu vom lua nici o responsabilitate pentru vămuire în țara de destinație.Dacă nu sunteți sigur cu privire la procedura si actele necesare pentru admitere, vă rugăm să consultați cu obiceiurile locale.

2. Ar putea fi importul de impozit/taxa si TVA a avut loc în destinația vamală.Acesta nu este inclus în preț și nu va fi responsabil pentru costul.

Garanție:

1. Perioada: 3 Luni de la pachetul livrat;

2. Va rugam sa ne contactati inainte de returnarea produsului.În unele cazuri, a susținut defecte sunt de fapt din cauza necorespunzătoare metoda de utilizare și alte motive care ar putea fi rezolvate cu sprijinul nostru tehnic.

3. Garanția nu este disponibilă o dată produsele sunt deteriorate prin utilizarea necorespunzătoare pe cumpărătorului final.

Disputa & Cerere:

Suntem dedicat pentru a oferi o mai bună calitate a mărfurilor și a experienței clienților, și nu sunt de vânzare greșit sau defecte produse intenționat, dar în cazuri rare, ar putea fi o greșeală înainte de ambalare și de necontrolat situația s-a întâmplat în timpul transportului (cum ar fi obiceiurile de deschidere/overstake în transportatorului facilitate).Dacă ați primit greșit și element defect, vă rugăm să trimiteți-mi un mesaj sau e-mail înainte de a trimite cazul la Ebay sau Paypal.

1. Nu la fel de descris: vă rugăm să ne trimiteți o imagine clară a elementului primite;

2. Rupt/deformare: vă rugăm să luați poza inainte de a deschide pachetul și bunuri după deschiderea din cutie;

3. Defect: vă Rugăm să ne trimiteți imagini clare.

Vom evalua cazul și de a comunica cu tine cât mai curând mod de a găsi o soluție reciproc mulțumit soluție.

Despre Noi:

Tanona a fost înființată la începutul anului 2008 și dedicat pentru laptop serviciu de piese afaceri.În timpul de ani de dezvoltare, acum avem propria noastra echipa de servicii profesionale, puternic lanț de aprovizionare și depozitare.

Etichete: hdd de laptop lenovo, litere laptop lenovo, laptop lenovo korpus, instala camera web lenovo laptop, laptop lenovo de întreținere, lenovo idi laptop, carcasa calculator lenovo, lenovo aer laptop, șuruburile de laptop lenovo, laptop lenovo info

Se potrivesc Pentru Lenovo
FRU AM172000290
Pachet Da
Modele Aplicabile 530S-15ARR 530S-15IKB
Tip Capac Spate
Nume De Brand TANONA
Model Tip Solid
Gen Unisex
Material pc+abb
Tip De Închidere Nici Cu Fermoar
culoare Gri
starea Nou și Autentic, transportate fără ambalaj original
Stil Laptop Cazuri
Garanție 3 Luni
remarca Cu touchpad-ul și de Imprimare Degetul Rearder
Compatibil 530S-15ARR 530S-15IKB
Numărul De Model AM172000290

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare