TaoHill Real a Făcut O-neck Mâneci Capac Grele ștrasuri din Mărgele și Cristale Bling Bling Lux Gri Rochii de Seara pentru Balul de absolvire

w164996

769.04lei

-40.47

809.51lei

-4 %

Produs nou

1.Rochia ar putea fi terminat în 15-20 zile.În timpul de vacanță speciale cum ar fi Chineza Festival de Vacanță, Sărbători Naționale, timp de transport maritim va un pic mai mult.

2.Timpul de expediere este bazat pe metoda de transport maritim.Se va lua de 3 sau 4 de lucru

zile în jurul pentru UPS, DHL, FedEx, 7-10 zile lucrătoare pentru EMS, TNT. 1.Plata se face prin Card de Credit, Transfer bancar, Western Union sau paypal . 2.Mai mult ,mai Ieftin.Dacă cumperi două sau mai multe elemente împreună.Suntem bucuroși să vă oferim combinat cu transport maritim de discount pentru tine, și erau sfatuiti combinat cu transport maritim pentru a va salva costul de transport maritim foarte mult.Știm că este dificil de a cumpăra o rochie de mireasa pe Internet, și vrem cu adevărat să fii fericit în timpul dumneavoastră de cumpărare.Vă rugăm să ne contactați cu orice întrebări.

1.Dacă nu există o problemă de calitate, noi, de obicei, nu se accepta retur ! 2.Pentru modificări, cumpărătorul trebuie să plătească toate de transport/manipulare. 3.Pentru a se întoarce, de repopulare taxa va fi încasată de pe tot revine. 1.Pentru a face custome made dimensiune, dacă nu știți cum să vă măsoare exact, vă rugăm să cereți croitor pentru a vă ajuta să măsurați cu atenție. 2.Începând cu monitor de calculator a aberațiilor cromatice, mai ales intre CRT si LCD monitor, nu putem garanta culoarea comandat va fi exact la fel cu fotografiile pe care le-a văzut în magazinul nostru. 3.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport .

Aceste taxe listate ar trebui să fie taxat pentru cumpărător. 4. Fără o mențiune specială, de oferta nu include alte accesorii, cum ar fi voal, fusta, manusi, etc. 5.Înainte de a plasa comenzi vă rugăm să citiți cu atenție această listă.Dacă aveți orice întrebări, ne poți suna sau trimite-ne un e-mail , vom răspunde la întrebările dumneavoastră cât mai curând posibil.

Etichete: rochie de femeie, rochii în stil victorian, cristal rochie chiar, tao deal 2019, SERENE HILL, cristal rochie sexy, snake pe rochie, albastru rochie de vaca, rochie de vara, rochie de femei

Rochii De Lungime Podea-Lungime
Tren Matura-Tren
Decor Cristal
Element De Moda Margele
Numărul De Model 19L2401
Origine NC(de Origine)
Ocazie Ziua îndrăgostiților
Silueta O-LINIE
Tesatura Tip VELUR
Maneca Stil Regulat
Imagini Reale Da
Nume De Brand Tao Hill
Built-in Sutien Da
Talia Naturale
Material Polietersulfonă
Decolteu O-Gât
Lungime maneca(cm) Scurt
Tip De Element Rochii De Seara

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare