Reglabil Pâine Forma De Animale De Companie De Protecție Guler De Câine La Gât Con Recuperare Con Anti-Muște Vindecarea Plagii Chirurgicale Cat Câini Guler

w164406

17.13lei

-8.05

25.18lei

-31 %

Produs nou

Caracteristici:

--Guler drăguț poate proteja animalele de companie de la zgarieturi erupții cutanate și de părți vătămate.Se poate preveni de companie de la lins chirurgicale site-ul, și de a promova rana de recuperare.

--Noastră guler este moale și netedă.Astfel, se poate face cainele tau confortabil de purtat.Ceea ce este cel mai important este că aceasta nu se va opri animale de companie vedere.Se poate mânca, bea, dormi și să joace jocuri în mod normal.

--E o trupa la deschiderea guler care le puteți lipi împreună pentru a se potrivi perfect.Ai nevoie de a plasa o parte din trupa spatele câini gât pentru a preveni câine a mușcat-o.

--De înaltă calitate, gulerul de protectie este moale si lavabila, și nu marca sau racla mobilier.Puteți introduce animale de companie de zi cu zi guler prin inelul interior să-l stabilizeze.

- Aceasta este o altă rană de recuperare guler, adoptarea amuzant simulator de pâine în formă de design pentru a face animalele de companie mai atractiv.

Caietul de sarcini:

--Tipul proiectului: de reciclare a Pet guler

--Material: Bumbac

--Culoare: așa cum se arată

- Caracteristici: reglabil

--Dimensiuni (L*W*H): 20cm * 17cm * 3cm / 7.87 * 6.69 * 1.18""

--Diametru (gaura): 7cm / 2.75""

--Pachet sunt incluse:

1*guler pentru animale de Companie

Lista de ambalare

--Pachet sunt incluse:

1*guler pentru animale de Companie

Etichete: cat guler chirurgie, cat gât, elizabeth inel, câinele de gât, cat guler elizabeth, cat gât con, cat guler, trata oamenii cu, pisica con, kenworth om

Type3 Toast capota
Caracteristică Eliberare Rapidă
type1 Animal De Casă Pisică Capota Capota Pâine Prăjită
Material Animal De Casă Pisică Capota Capota Pâine Prăjită
type4 Accesorii Pentru Animale De Companie
type5 animale de companie câine
Decor Alte
Type2 Animal de casă pisică capota
Este Dispozitiv Inteligent No

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare