Nou
Fabyla зажим для денег натуральная кожа Z 6 CD-BL черный цвет

Fabyla зажим для денег натуральная кожа Z 6 CD-BL черный цвет

w163992

64.44lei

Produs nou

Clemă pentru facturi se face în grosime granulat din piele cu contrast de finisare împletit.Interne развороте confortabil clip de metal pentru facturi și șase прорезных buzunare din piele de credit/card de reducere.Culoare hardware: Nichel.Exterior dimensiuni: 120 х085х005. Ambalare: cutie de cadou.

Atenție!Original pot fi diferite de IMAGINI: probabil distorsiuni de culoare produse din cauza de redare a culorilor și de calibrare a monitorului; accesorii și tonul pielii poate varia în fiecare lot.Detalii vă rugăm să aveți manager.

Etichete: spania casa de gradina casa de gradina îmbrăcăminte margele, spania strălucire uimi îmbrăcăminte pentru femei rochii, blocurile asamblat jucarii încuietori hardware, temperatura corpului monitoare de calculator cabluri conectori, la prețuri accesibile, machiaj esențiale microblading pen, blocurile asamblat jucarii bluze camasi, frumusețea albastru microcurrent fata aparate de masaj, vest-american cowboy pentru copii pantofi casual, baschet costum salopete salopete bodysuits

Piele Naturala Tip Piele De Vaca
Înălțime Element 085inch
Nume De Brand FABULA
Compoziția Materialului Piele Naturala
Model Tip Solid
Gen BĂRBAȚI
Element De Lungime 120inch
Lățime Produs 005inch
Tip De Element Clipuri De Bani
Numărul De Model Z 6 CD-BL
Material Principal Piele Naturala

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare