HAWEEL Multi-funcția de Telefon de Cardane Leneș Noptiera Pat Decorare Auto Bracket Suport

w163859

43.93lei

-10.99

54.92lei

-20 %

Produs nou

1. 100% de brand nou și de înaltă calitate.

2. Perfect pentru citirea și vizionarea de videoclipuri

3. Brațul lung de design, ultra-ferm, multi-scop.

4. 360 de grade de rotație pentru o poziție confortabilă și suport reglabil pentru orice unghi de vizualizare.

5. Brat flexibil pentru diferite unghi și distanță, realizate din metal de înaltă calitate material.

6. Flexibil gooseneck titularul oferă un sistem flexibil și reglabil poziție are nevoie pentru orice varsta oamenii și orice locație.

7. Rapid și ușor de a monta și demonta dispozitivul.

8. Acest produs va elibera mâinile tale absolut atunci când sunteți juca telefoane de la dormitor

9. Ușor monta la masina ta, pat, birou, canapea etc.

10. Cel mai greu suport ajuns 500g

11. Distanta maxima 700mm

12. Sprijin de până la 90mm largă telefon, practic, nici un telefon mobil nu este acceptat

13. 10mm furtun metalic + plastic, se simt mai bine, chiar și în frigul iernii nu va fi rece, dar, de asemenea, la dosar la!

OEM sunt bine ati venit!putem imprima clientului opere de artă și logo-ul

Detalii despre Timpul de Livrare taxelor vamale și TVA 3-7 Zile Lucrătoare Da 15-50 Clader Zile Probabilistic 15-60 De Zile Lucrătoare Probabilistic 15-60 De Zile Lucrătoare Probabilistic 20-60 Zile Lucrătoare Probabilistic 1. China Post Obișnuit Pachet Mic Plus, transport gratuit, poate fi urmărită numai în China, dar nici un detaliu informațiile de urmărire în țara dumneavoastră. 2. Atunci când data de livrare va fi sfârșitul și încă nu primiți coletul,vă rugăm să ne contactați și vom prelungi timpul de livrare 10-25 zile.Dacă încă nu primi coletul in 10 zile, pls contactati-ne. 3. Dacă doriți înregistrate metoda de transport maritim, vă rugăm să selectați China Post Air Mail care costa 2 dolari.

1. Vă rugăm să furnizați video sau imagine dacă produsele noastre au probleme de calitate după ce a primit coletul în termen de 7 zile.Puteți partaja link on-line. 2. Produsul nu poate lucra bine cu probleme de calitate după ce a primit cu 7 zile.Am putea oferi o înlocuire sau o rambursare dacă acesta este nou produse.Vom suporta taxa pentru returnarea.Și tarifele pentru trimiterea înapoi la noi vor fi cumpărători. 3. Oferim intretinere pentru toate produsele [Exclusiv accesorii, cadou și-a făcut Om rupt (cum ar fi ecranul spart, actualizarea la noua versiune de sistem .etc)].Întoarcerea și înapoi taxa de transport vor fi achitate de către cumpărători.Notă: vă rugăm să nu rupe calitate de garanție eticheta.Sau nu ne oferă nici o garanție service.

1. Fiecare cumpărător care să ne dea 5 stele feedback-ul va primi 5 dolari cupon (concediu de masaj în următoarea ordine.Nu se aplică la produse promotionale) 2. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., în orice mod, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva orice problemă.vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problema.Sperăm să avem o colaborare pe termen lung cu tine.Notă: Dacă aveți de a face ordine, înseamnă că sunteți de acord aceste de mai sus Anunțuri.Multumesc.

Etichete: stabil pentru telefon, djl osmo mobil 3, gimbal zhiyun buna x, gimbal smartphone, camera gimbal, telefon stabil, mici cardane, uav cardane, gimbal smartphone buna, privitorului cardane

Utilizarea birou
Incarcator Da
Compatibil Marca Universal
Material ABS
Numărul De Model IP6G0598B
Nume De Brand haweel

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare