2019 Autentic Nurca Cașmir Pulover Femei Vestă Fără Mâneci Pur Vesta Nurca Cașmir Pulover Personalizat Dimensiuni Transport Gratuit Z561

w163441

133.75lei

-57.32

191.07lei

-29 %

Produs nou

Toate dimensiunile si toate culorile, eu tot pot face , vă rugăm să nu ezitați să contactați cu mine .

Dimensiunea după cum urmează :

S: bust 88cm,lungime fata 58cm,negru lungime 63cm

M: bust 92cm ,lungime fata 59cm ,negru lungime 64cm

Am: bust 96cm ,lungime fata 60cm ,negru lungime 65cm

XL de: bust 100cm ,lungime fata 60cm ,negru lungime 65cm

2XL: bust 104cm ,lungime fata 60cm ,negru lungime 65cm

3XL: bust 108cm ,lungime fata 60cm ,negru lungime 65cm

4XL: bust 112cm ,lungime fata 60cm ,negru lungime 65cm

5XL: bust 116cm ,lungime fata 60cm ,negru lungime 65cm

6XL: bust 120cm ,lungime fata 60cm ,negru lungime 65cm

Transport

1. În mod normal,elementul va ajunge within5-20working zile de către EMS,de 5-7working zile prin DHL,TNT, 20-50days prin China post Air Mail ,10-20working zile de ePacket.Uneori, aceasta va dura mai multe zile pentru a livra la tine în timpul de vârf!!

2. Puteți, de asemenea, spune-ne de metoda de livrare ai nevoie,vom aranja cele mai bune de transport pentru tine.

3. Adresa de livrare se bazează pe clienții www.videoprint.ro adresa de livrare.În cazul în care clientul are orice schimbare a adresei, vă rugăm să ne observăm în termen de 24 de ore.

4. De transport maritim poate fi influențat de sărbători, evenimente și alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.Vă rugăm să ne contactați înainte de deschiderea element nu a primit litigiu.

5.Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt cumparatori responsabilitate.

Plata

Acceptam carduri de credit, Transfer Bancar, Western Union, Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să consultați acest link help.www.videoprint.ro/payment_method.html

Reveni

1. Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dvs., puteți simplu a reveni și pentru a obține o restituire sau de schimb la alt articol.Dar nu vom permite taxă pentru a trimite înapoi.

2. Vă rugăm să ne contactați pentru a solicita un retur de autorizare.Numele tău, numărul licitație, și motivul pentru retur ar trebui să fie incluse în e-mail.Toate produsele returnate trebuie să conțină toate originale materiale de ambalare.

Feedback-ul

1,Dacă aveți orice întrebare, vă rugăm să ne spui printr-un mesaj la început.Pentru că trăim în alt fus orar, nu putem răspunde la tine la o dată.Vom răspunde în 24 de ore.Vă rugăm să înțelegeți!Incercam noastre cele mai bune pentru a rezolva problema ta!!

2,Pozitiv va fi dat pentru fiecare cumpărător, chiar dacă el sau ea nu\'t face. (În mod ideal, veți face așa.Multumesc!!!)

3,Pentru cumpărătorul care nu este mulțumit cu achiziția dvs. cu noi.Vă rugăm să ne contactați înainte de a pleca negativ sau neutru sau slab DSR scor, vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva un caz.s.o.p.

FAQ

Toate produsele sunt plecat prin stricte de testare înainte de expediere.Toate fotografiile expuse sunt 100% reale si numai pentru referință.Vă rugăm să permiteți posibile mici diferente din cauza îmbunătățirea tehnică și varianța.

Etichete: 100 pulover de cașmir, haină de nurcă, erotic micro rochie mini, groupe pulover, personalizat hoodi, leopard pulover femei, personalizate de imprimare pulover, vesta de blană de nurcă, haina blana nurca, vesta nurca

Gen FEMEI
Tip De Închidere NICI unul
Material Nurca Cașmir
Technics Plat Tricotate
Tip De Element Pulovere
Stil Casual
Grosime STANDARD
Nume De Brand MINUNAT-JINNUO
Decor NICI unul
Maneca Stil Regulat
Numărul De Model Z561
Compoziția Materialului Nurca Cașmir
Guler O-Gât
Îmbrăcăminte Lungime Regulat
Model Tip Solid
Lungime maneca(cm) Fără mâneci

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare