Pictat plante carte: 88 tipuri de negru clasic și alb plante pictat

w163310

65.05lei

-16.27

81.32lei

-20 %

Produs nou

Pictat plante carte: 88 tipuri de negru clasic și alb plante pictat Editura: Industria Electronică de Presă; 1 Edition (1 ianuarie 2017) Paperback: 368 pagini Limba: Chineză Simplificată Format: 24 dimensiune Produs: 20.6 x 19.3 x 2,5 cm

Reducere • Dacă ați cumpărat de mai sus 5 articole în magazinul nostru ,vă rugăm să ne lăsați un mesaj inainte de a face plata si va vom oferi discount pentru transport combinat.

Prețul produsului • Cărți sunt în mod normal grele ,international taxa de transport este foarte mare .Mai ales,în acele zile, taxa de transport maritim să devină mai mare și mai mare .Deci, prețul de vânzare, în mod normal, este mai mare decât cărțile în sine.Speranță pentru înțelegere.

Transport

• Toate elementele vor fi livrate în termen de 1~5 zi lucrătoare după verificarea plății.

• Aproape comenzi în magazinul nostru sunt expediate de transport modul în care pot fi urmărite .Acesta poate fi urmărite tot drumul de la China la destinație. • Dacă nu ați primit ordinele la cumpărătorul de protecție timp de 60 de zile (Brazilia 90 de zile), după expediate .Vă rugăm să deschideți disputa înainte de cumpărătorul de protecție dată de funcționare și www.videoprint.ro va primi rambursare completă.Dacă este posibil ,vă Rugăm să ne contactați în primul rând înainte de a deschide dispute.

Feedback-ul

• Îmi doresc să avem o bună cooperare.Apreciem feedback-ul dvs. pozitiv si rating de 5 stele comentarii!

• Știm că, uneori, atunci când ordinea în care apar probleme,ea poate fi foarte frustrant,suntem acolo cu tine pentru a face experiența dumneavoastră mai plăcut.Vă rugăm să nu ezitați să contactați cu noi, în primul rând, dacă există o problemă .Vă rugăm să nu deschideți caz, direct sau să ne dea feedback Neutru sau Negativ(inclusiv 1-2 rating scăzut feedback-ul).Vom încerca noastre cele mai bune pentru a oferi o soluție satisfăcătoare.Multumesc!!!

Plata

• Pe www.videoprint.ro aplicație puteți utiliza următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Alipay Echilibru, QIWI, Boleto, iDeal, Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia(MTC, MegaFon, Beeline, TELE2) și www.videoprint.ro Buzunar. • Pe site-ul www.videoprint.ro (PC) puteți folosi următoarele metode de plată: Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Transfer bancar, Webmoney, Yandex.Bani, Western Union, QIWI, DOKU, Mercado Pago, Boleto, TEF, iDeal, Giropay, Sofort Banking, Carte Bancaire (Carte Albastră), Przelewy24, SMS-uri de Plată în Rusia (MTC, MegaFon, Beeline, TELE2), Plata în Numerar (Euroset, Syvaony, rusă Post), și www.videoprint.ro Buzunar

• Pentru mai multe comenzi , Banii vor fi eliberate doar la noi după ce a confirma livrarea

Politica De Returnare

• Daca nu esti multumit, poti returna produsul în condiții inițiale (Nou, nu a Folosit Niciodată),apoi ne-am da restituire sau de înlocuire.Vă rugăm să rețineți că costurile poștale sunt nerambursabile și orice schimburi, se va percepe suplimentar o taxa poștale care se află cu cumpărătorul.

• Dacă elementul ajunge la ușa ta, cu aparentă deteriorare,vă rugăm să ne contactați și să ia fotografie pe ea, vom înlocui prejudiciul produs.

• Garantăm produsul în termen de 14 zile de la primire.Dacă se poate stabili că un produs este defect înainte de utilizare, am putea fi în măsură să-l accepte înapoi pentru schimb sau de restituire.Cu toate acestea, trebuie să ne contactați în primul rând.

Etichete: planta semn de carte, plante medicinale carte, lemnul cazul carte, oamenii de perete carte, oală mică carte, planta carte de epocă, rezervați instalații de separare, roz planta notebook, planta marcaj de plastic, china carte de flori

Limba Chineză (Simplificată)
Publicare An 2010-Acum
Nume De Brand Booculchaha
Varsta Adult
Format Paperback
starea Noi

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare