Cupru Ned Kelly Casca Masina Camion Manual Stick Schimbătorului De Viteze Maneta Schimbator Nou

w162934

53.09lei

-3.37

56.46lei

-5 %

Produs nou

Avem o mulțime de stiluri Schimbătorului de Viteze de vânzare.Dacă sunteți interesat în ei, vă rugăm să dați click pe "Piese de Interior"pentru a obține mai multe...

Caietul de sarcini: Material:Rece, turnat rasina si metal material.Vine cu 3 furtunuri(8mm, 10mm, 12mm) pentru ușor de montat.Culoare: Cupru .

Caracteristici: Cupru ned kelly casca stil face mai distractiv și se răcește.Acest delicat buton realizate cu Rece turnat rasina, și în formă cu aspect inteligent.Stricte și solide instalării,vă furnizează o performanță mai bună în înțeles confortabil, poate ajuta pentru a spori spiritele de conducere în condiții de siguranță între timp, ridica starea de masina ta.Este o alegere bună pentru tine de a actualiza masina ta.Înlocuitor Direct pentru original buton, nici o modificare nu este necesară.

Montarea :

Universal se potrivește pentru cele mai multe dintre masini,potrivit pentru toate manuală a butonului manetei schimbătorului de viteze auto , unele automată a butonului manetei schimbătorului de viteze auto sunt, de asemenea, disponibile!Masina cu butonul de blocare în măsură de a instala.

Instalare: Îndepărtați documentul original de butonul de schimbare de la schimbator.Ia potrivite adaptoare acoperi butonul de schimbare.Puneți-vă echipamentul capul în butonul de schimbare.Echipamentul cap stabilite direct în butonul de schimbare tijă.Asigurați-vă că echipamentul funcționează corect.

Pachetul include:

1 x butonul de Schimbare.

3 x manșon de Cauciuc.

5 x șurub de Fixare.

1 x Cheie Hexagonală.

Etichete: schimbare buton, gt butonul de schimbare, maneta de schimbare, roata butonul de viteze, mobilier buclă, butonul de viteze schimbare, echipamentul de plastic, buton de schimbare, tomei schimbare, butonul de viteze mini cooper

Tip De Element Schimbătorului De Viteze
Înălțime Element 0cm
Nume De Brand TrichTu Muntele
Element De Lungime 0cm
Numele Modelului CPSK00030
An Toate Ani
Caracteristici Speciale Schimbătorului De Viteze
Articol Greutate 0g
Tip De Material rasina si metal
Origine NC(de Origine)
Lățime Produs 0cm
Extern De Certificare De Testare ISO9001

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Produse similare